2022. 08. 20. Szombat István napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

1920 - Az új Közép-Európa 02:00

Kék hírek

Közel hatszáz főt akadályoztak meg a rendőrök az illegális határátlépésben

A szolgálatot teljesítő rendőrök összesen 486 határsértőt tartóztattak fel és 109 főt megakadályoztak a hazánk területére történő illegális belépésben.

  • Közel hatszáz főt akadályoztak meg a rendőrök az illegális határátlépésben

Bács-Kiskun megyében a rendőrök 15 esetben összesen 55 határsértőt tartóztattak fel Hóduna, Kelebia, Kunbaja, Mélykút, Katymár, Balotaszállás, Hercegszántó-Hóduna, Hercegszántó-Budzsak, Zsana, Mátételke, Homorúd és Kiskunmajsa közigazgatási területén.

Csongrád-Csanád megyében a járőrök 37 esetben összesen 388 határsértőt tartóztattak fel Szeged-Gyálarét, Ásotthalom, Mórahalom, Röszke, Szeged-Szőreg, Szeged-Gyálarét, Szatymaz, Domaszék, Ruzsa, Klárafalva és Szőreg közigazgatási területén – írja a Police.hu.

Komárom-Esztergom megyében, Esztergomban három, Pest megyében, Inárcs, Újhartyán és Törökbálint külterületén összesen 19, Vas megyében, Pósfa és Sárvár külterületén összesen 19, Budapesten két határsértőt tartóztattak fel.

A feltartóztatott illegális migránsok ellenőrzésük során szír, marokkói, török, afgán, indiai, tunéziai, pakisztáni, bangladesi, szomáliai, líbiai, algériai, palesztin, iraki és egyiptomi állampolgárnak vallották magukat, azonban sem személyazonosságukat, sem magyarországi tartózkodásuk jogszerűségét hitelt érdemlően nem tudták igazolni.A rendőrök a hatályos magyar jogszabályoknak megfelelően visszakísérték őket az ideiglenes biztonsági határzárhoz.

Az elmúlt 24 órában Bács-Kiskun két, Csongrád-Csanád megyében öt esetben a rendőrök összesen 109 főt megakadályoztak a hazánk területére történő illegális belépésben.Magyarország területén az elmúlt 24 órában három fő ellen embercsempészés, egy fő ellen tiltott határátlépés és egy esetben közokirat-hamisítás miatt indult büntetőeljárás.

Borítókép: Illusztráció (Fotó: MTI/Kelemen Zoltán Gergely)

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas! A világ legnagyobb és legbefolyásosabb konzervatív rendezvényén Orbán Viktor mond nyitóbeszédet! A magyar miniszterelnök dallasi beszéde augusztus 4-én 20 óra 30 perctől a HírTV műsorán!!!
Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!