2021. 12. 04. Szombat Borbála, Barbara napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Hírek 09:00

Kék hírek

Európai top szökevényeket fogtak el Magyarországon

Különösen veszélyes külföldi bűnözőket fogtak el a magyar rendőrök Győrben. Egy horvát nemzetiségű 45 éves férfit és 25 éves társát azzal gyanúsítják, hogy 2020 májusban Szlovéniában, Nova Gorica városban egy bár előtt több lövést adtak le egy helyi lakosra azért, hogy megöljék. Az áldozat el tudott menekülni, így a gyilkosságot nem sikerült végrehajtani. A két férfi ugyanakkor több, Horvátországban és Olaszországban elkövetett leszámolásos bűncselekménnyel hozható összefüggésbe, ezért Európa legkeresettebb bűnözői között tartották őket számon. A két horvát férfit a magyar rendőrök őrizetbe vették, kiadatásukról a bíróság később dönt.

HírTV

Ezek is érdekelhetik

Legfrisebb híreink

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!