2024. 02. 29. Csütörtök Elemér napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Történelem a Maros sodrásában 03:00

Belföld

Bősz Anett: A béremelés inflációkövető + videó

„A béremelés inflációkövető, vigyázunk a Budapest család tagjaira” – így magyarázta Bősz Anett, a DK főpolgármester-helyettese, hogy 300 ezer forinttal nőt a BKV-vezér fizetése. Bősz Anett: A béremelés inflációkövető + videó
Nagyobb közéleti szerepet latolgat Magyar Péter + videó

Nagyobb közéleti szerepet latolgat Magyar Péter + videó

Pártot alapítana Varga Judit exférje - írja az Index. A portál szerint Magyar Péter már az idei európai parlamenti választáson is indulna. 2024. február 28.
A Szikra tagjai tüntettek a közgyűlésen, majd megnémultak + videó

A Szikra tagjai tüntettek a közgyűlésen, majd megnémultak + videó

Jámbor András aktivistái, a Szikra Mozgalom tagjai jelentek meg a szerdai közgyűlésen és olyan molinókat emeltek a magasba, amiken a fideszeseket vádolták pedofil mentegetéssel. A Fidesz-KDNP frakcióvezetője szerint pont a Szikrától rendkívül álságos a megmozdulás. 2024. február 28.
Jó pár budapesti beruházást vett le az asztalról az elmúlt években a fővárosi önkormányzat + videó

Jó pár budapesti beruházást vett le az asztalról az elmúlt években a fővárosi önkormányzat + videó

Jó pár budapesti beruházást vett le az asztalról az elmúlt években a fővárosi önkormányzat - ezt állítja a Fidesz frakcióvezetője. 2024. február 28.
Lemondásra szólították fel Karácsony Gergelyt + videó

Lemondásra szólították fel Karácsony Gergelyt + videó

Lemondásra szólította fel a főpolgármestert a Fővárosi Közgyűlés ülésén Kovács Péter, a 16. kerület fideszes polgármestere a Hídpénzbotrány miatt. 2024. február 28.
Mentegetik a baloldali politikusok Varju Lászlót és Fekete-Győr Andrást + videó

Mentegetik a baloldali politikusok Varju Lászlót és Fekete-Győr Andrást + videó

Az ellenzék polgármesterek, Gajda Péter, Baranyi Krisztina, Pikó András, Horváth Csaba, Niedermüller Péter és Bősz Anett, humán területekért felelős főpolgármester-helyettes mentegette az Origo riporterének az elítélt Varju Lászlót és Fekete-Győr Andrást. 2024. február 28.
Regőczi István az árva gyerekek védelmezője volt, 11 éve nincs közöttünk + videó

Regőczi István az árva gyerekek védelmezője volt, 11 éve nincs közöttünk + videó

Már 11 éve nincs közöttünk Regőczi István, az árva gyerekek védelmezője. Az évforduló alkalmával a róla elnevezett alapítvány kuratóriumának elnöke megkoszorúzta az atya sírját. 2024. február 28.
A Karmelitában kupaktanácsozik Orbán Viktor

A Karmelitában kupaktanácsozik Orbán Viktor

Két hét után ismét ülésezik a kormány, a miniszterelnök „Kupaktanács” címmel posztolt az eseményről. 2024. február 28.
„Az Amnesty International szexuális propagandát szeretne terjeszteni a kiskorúak számára” + videó

„Az Amnesty International szexuális propagandát szeretne terjeszteni a kiskorúak számára” + videó

Felszólította a magyar kormányt az Amnesty International, hogy vonja vissza a 2021-ben elfogadott gyermekvédelmi törvényt. A Soros-hálózathoz köthető NGO szerint emberi jogokat sért az általa LMBTQ-ellenesnek nevezett jogszabály. 2024. február 28.
Itt az egymilliárdos kérdés a dollárbaloldal kapcsán + videó

Itt az egymilliárdos kérdés a dollárbaloldal kapcsán + videó

Nem pusztán tiltott pártfinanszírozásról, hanem csalásról is szó lehet, ha a Mindenki Magyarországa Mozgalom közvetítésével a külföldről érkezett pénzek átkerültek a Bajnai Gordon-féle érdekeltségekbe - mutatott rá Erdélyi Rezső Krisztiánt, a Nézőpont Intézet elemzője, aki annak kapcsán kérdezett a HírTV híradója, hogy házkutatás volt a Márki-Zay Péter pártjának irodájában. 2024. február 28.

Második napja tart a pécsi tömegközlekedési sztrájk + videó

A Híradóban élőben kapcsoltunk a városba kollégánkhoz, Szilágyi Jenőhöz. 2024. február 28.

Toroczkai László vezeti a Mi Hazánk európai parlamenti listáját

Toroczkai László pártelnök, frakcióvezető áll a Mi Hazánk Mozgalom európai parlamenti (EP-) listájának első helyén, őt Dúró Dóra elnökhelyettes követi - hangzott el a párt szerdai budapesti sajtótájékoztatóján. 2024. február 28.

A külföldi kampánypénzek ügye állhatott a Márki-Zayéknál lefolytatott házkutatás hátterében

Szinte felháborodva reagált Facebook-videójában Márky-Zay Péter arra, hogy a NAV munkatársai házkutatást tartottak a Mindenki Magyarországa Mozgalom budapesti irodájában. A Mandiner összeszedte, mit lehet eddig tudni az ügyről. 2024. február 28.

Eseti bizottságot állítanak fel a bicskei gyermekotthonban történtek miatt

Eseti bizottság felállításáról döntött a Fővárosi Közgyűlés szerdán a bicskei gyermekotthonban történtek miatt, a gyermekvédelmi intézményrendszerbe vetett közbizalom helyreállítása érdekében. 2024. február 28.

A polgármester felkínálja útmutatóként a zuglói gyermekvédelmi koncepciót

Az alapötlet az, hogy egy négypilléres rendszeren keresztül valósuljon meg a jelzés, a vizsgálat, a felelősség megállapítása és az áldozatok támogatása Horváth Csaba szocialista polgármester tájékoztatása szerint. 2024. február 28.

Eddig nem látott fedélzeti kamerafelvétel került elő az M7-esen történt tömegbalesetről +VIDEÓ

A sztráda mindkét oldalán, több helyszínen futottak egymásba gépkocsik. 2024. február 28.

Elbaltázott beruházások a fővárosban

Karácsony Gergely, Budapest jelenlegi vezető a korábbi vezetés által megtervezett beruházások jó részét nem tudta vagy akarta tető alá hozni csaknem öt év alatt - hívta fel rá a figyelmet a Magyar Nemzet. 2024. február 28.

Magyarországon kettős célt szolgál a zöldenergia

Egyszerre célja Magyarországnak a környezetvédelem és az energiahatékonyság a zöldenergia alkalmazásával. 2024. február 28.

Transzgender mesék az óvodákban

A woke ideológia már bevette Nyugat-Európát is – vitatták meg külföldi szakértők az MCC budapesti oktatási csúcstalálkozóján. 2024. február 28.

Áder János reagált a húgát ért vádakra

Gy. Németh Erzsébet és a DK a kegyelmi ügy kapcsán Áder János húgának felelősségét firtatja. 2024. február 28.

Házkutatást tartott a NAV Márki-Zay Péteréknél + videó

A Mindenki Magyarországa Néppárt kampányfőnöke elmondta: az adóhatóság lefoglalási határozata a 2022 januárjától december 31-ig keletkezett könyvelési iratokra vonatkozott. 2024. február 27.

Megrongálták a 9. kerületi Fidesz iroda bejáratát + videó

Megrongálták a kilencedik kerületi Fidesz iroda ajtaját: a kormánypártok képviselője szerint a Vehemencia nevű anarchista szervezet tette. 2024. február 27.

Még az ellenzék is felháborodott Rónai Sándor botrányán + videó

Elfogadhatatlan, felháborító, kulturálatlan lépés – így reagáltak a pártok arra, hogy Rónai Sándor, a DK európai parlamenti képviselője burkoltan lepedofilozta, nyíltan pedig lehülyézte Császár Attilát, az MTVA riporterét. 2024. február 27.

Brenner Koloman: Felül kell vizsgálni a fővárosi kerékpársávok ügyét + videó

Brenner Koloman emlékeztetett, hogy az Árpád fejedelem útján Karácsony Gergelyék úgy vettek el az úttestből egy autós sávot, hogy mellette néhány méterrel már létezik egy kerékpárút, ez pedig veszélyezteti az autósok és a biciklisek épségét. 2024. február 27.

Több mint 50 nemzetközi oktatásügyi szakértő érkezett az MCC nemzetközi konferenciájára + videó

Egy szülő két fontos dolgot adhat a gyerekeknek: az egyik a gyökerek, a másik pedig a szárnyak. Többek között erről is beszélt Frank Füredi a Mathias Corvinus Collegium két napos konferenciájának első napján. 2024. február 27.

Szalay-Bobrovniczky Kristóf: A Lynx gyalogsági harcjármű a magyarországi gyártás miatt tulajdonképpen „hazai termék" + videó

Szalay-Bobrovniczky Kristóf a most rendszeresítendő Lynx (Hiúz) páncélozott gyalogsági harcjárművek harcjárművezetői gyakorlatán beszélt a tatárszentgyörgyi lőtéren. 2024. február 27.

A Pesti Központi Kerületi Bíróság vizsgálja a Klubrádiónál megjelent botrányos cikk ügyét

Arató Andrásnak a Klubrádió honlapján megjelent botrányos cikkét vizsgálja a Pesti Központi Kerületi Bíróság – tudta meg a Magyar Nemzet. 2024. február 27.

Ellentmondásosnak mondható a baloldal pedofília-ellenessége

A baloldal bojkottjával azt is kifejezte, hogy nem támogattak számos szigorítást. 2024. február 27.

Ikerkutatásokról szóló kötetet adott ki a Kopp Mária Intézet + videó

Az eseményen a Kopp Mária Intézet egy kötetet mutatott be, ami az ikrekkel kapcsolatos sztereotípiákról rántja le a leplet. 2024. február 27.

Legfrissebb hírek

Vezércikk- L.Simon: A pokol legmélyebb bugyrában vannak az árulók + videó

Vezércikk- L.Simon: A pokol legmélyebb bugyrában vannak az árulók + videó

Pártalapításon dolgozik, és már az idei Európai Parlamenti választáson is indulna Magyar Péter, Varga Judit korábbi igazságügyi miniszter volt férje. A férfi korábban a baloldali Partizán műsorában szállt bele páros lábbal a kormányba, akit csak sértett emberként tartanak számon a jobboldalon. A témában a Vezércikk vendégei L. Simon László, Deák Dániel és Gajdics Ottó is elmondták véleményüket.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!