2024. 04. 26. Péntek Ervin napja
Jelenleg a TV-ben:

CPAC Magyarország 2024

Következik:

CPAC Magyarország 2024 13:30

Belföld

Több ellenzéki párt sem támogatja Ráczné Földi Juditot

Míg a DK támogatásáról biztosítja és védelmezi Ráczné Földi Juditot, addig a többi ellenzéki párt elfordult tőle. A Momentum egyenesen a Kúriához fordult, amiért a Nemzeti Választási Bizottság jóváhagyta az offshore-cégben érintett politikus jelölését. De korábban Karácsony Gergely is eljárást kezdeményezett a DK-s politikus ellen.

  • Több ellenzéki párt sem támogatja Ráczné Földi Juditot

Gyurcsány Ferenc már évértékelőjében is megüzente: a DK az egyetlen út az ellenzéki pártok számára.

Aki bármelyikünknek jön, az mindannyiunkkal jön szembe!

- ezt pedig közösségi oldalán írta Gyurcsány, Ráczné Földi Judit védelmében. A DK elnöke a Momentumnak üzent ezzel. Ahogy fogalmazott: nem hagyunk egyetlen embert se hátra! Aki megtámad bennünket, azzal megküzdünk.

Nem hagyjuk veszni az igazságot, bírósághoz fordulunk, hogy ne lehessen parlamenti képviselő a hazudozó offshore-lovag!

Ráczné parlamentbe küldésére így válaszolt a Momentum, miután a Nemzeti Választási Bizottság jóváhagyta, hogy az elhunyt DK-s Kordás László helyére beülhessen a szintén DK-s Ráczné Földi Judit. A Momentum megjegyezte: az ellenzékben is vannak a parlamenti képviselőségre méltatlan politikusok. Szerintük Ráczné Földi Judit azért nem méltó a képviselői mandátumra, mert hazudott.

A Momentum elnöke a Fejér Vármegyei Hírportálnak azt nyilatkozta: ilyen ember nem méltó arra, hogy az Országgyűlésben üljön és képviselje a magyarokat. Gelencsér Ferenc hozzátette azt is, hogy ez az offshore-ügy a Momentum, és vélhetően a DK értékeivel is szembe megy.

Korábban Karácsony Gergely is támadta Rácznét. Szerinte ugyanis elfogadhatatlan, és az előválasztás szabályaival is összeegyeztethetetlen, ha egy politikus nemcsak képvisel, de tulajdonol is egy amerikai offshore-helyszínre bejegyzett vállalkozást. A főpolgármester akkor a szocialista Tóth Bertalannal együtt kezdeményezett eljárást Ráczné ellen.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!