2024. 05. 26. Vasárnap Fülöp, Evelin napja
Jelenleg a TV-ben:

Svenk

Következik:

Vezércikk 08:00

Belföld

Nekiesett a Momentum a DK-nak

Újabb momentumos támadással folytatódott a párt és a DK-közötti politikai harc. Donáth Annáék a Kúriához fordulnak, amiért a Nemzeti Választás Bizottság jóváhagyta, hogy az offshore cégben érintett Ráczné Földi Judit parlamenti képviselő legyen. A két párt közötti erőfitogtatás az utóbbi hetekben gyakorlatilag háborúvá vált, folyamatosak az üzengetések a DK és a Momentum között.

  • Nekiesett a Momentum a DK-nak

Nem hagyjuk veszni az igazságot, bírósághoz fordulunk, hogy ne lehessen parlamenti képviselő a hazudozó offshore-lovag! - így esett neki a DK-nak a Momentum, miután a Nemzeti Választási Bizottság jóvá hagyta, hogy az elhunyt DK-s Kordás László helyére a szintén DK-s Ráczné Földi Judit ül be a parlamentbe.

A Momentum azzal folytatta:

kimondjuk az igazságot, az ellenzékben is vannak a parlamenti képviselőségre méltatlan politikusok. Ráczné Földi Judit pedig nem méltó a képviselői mandátumra, mert hazudott. Hazudott, hiszen az előválasztási feddhetetlenségi nyilatkozat ellenére aláírási joga volt egy offshore-helyszínre bejegyzett vállalkozásban.

 

KAPCSOLÓDÓ: 

Az offshore-cégét letagadó politikust küldi a DK a Parlamentbe

 

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!