2024. 06. 19. Szerda Gyárfás napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Láncreakció 13:00

Belföld

Megfenyegette politikai ellenfeleit Gyurcsány Ferenc évindító beszédében

Gyurcsány Ferenc szerint szégyelljék magukat a Fidesz szavazói és mindenki, aki támogatja a kormányt. Ezt a bukott miniszterelnök a DK 19. Tisztújító Kongresszusán jelentette ki. A pártelnök szerint Magyarország egyetlen reménye az árnyékkormány. Gyurcsány Ferenc évnyitó beszédében sok témát érintett, azonban az április 3-ai csúfos vereségről, és minden idők legnagyobb fideszes kétharmadáról egy szót sem ejtett.

  • Megfenyegette politikai ellenfeleit Gyurcsány Ferenc évindító beszédében

Egyesével tapsolták meg az ellenzéki pártokból a DK-ba igazoló politikusokat a párt 19. tisztújító kongresszusán. Barkóczi Balázs ezt követően egyértelművé tette: szerintük a DK a legerősebb párt a baloldalon.

A párt elnökének, Gyurcsány Ferencnek ezúttal sem kellett sok idő, hogy rátérjen Orbán Viktor és a magyar kormány gyalázására.

Kitért az orosz ukrán konfliktusra is. Szerinte Vlagyimir Putyin háborús bűnös és Orbán Viktor elveszítette önállóságát az orosz elnökkel szemben, szerinte éppen ezért Magyarországnak szembe kell mennie a miniszterelnökével.

A DK vezért ezúttal az ellenzéki pártoknak is odaszúr.

Mindazoknak, akik ma felszólamlanak a mai kormány ellen, akik tüntetnek a kormány ellen, azoknak azt szeretném mondani, hogy ebben az esetben sincsen harmadik út. Nem lehet középen állni. Vele vagy ellene. Aki nincs ellene az vele van, ezt ajánlom mindenki figyelmébe.

Gyurcsány Ferenc kijelölte az egyetlen utat az ellenzék számára, ez pedig az általa vezetett párt.

Beszéde végéhez közelítve végül rátért pártja jövőbeli céljaira, amelyekkel szintén a baloldal bekebelezését célozták meg.

Reakció:

Gyurcsány Ferenc maga alá gyűrte a komplett dollárbaloldalt - jelentette ki Hollik István. A Fidesz kommunikációs igazgatója videó-nyilatkozatban reagált Gyurcsány Ferenc évindító beszédére. Hollik István szerint ebből azt tudtuk meg, hogy a DK a magyar emberek érdekeivel ellenében folytatja a háború és szankció-párti politikáját, úgy, ahogy a külföldi finanszírozójuk elvárja tőlük.

 

Bence Farkas
HírTV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Fülöp Attila: már több vármegyére kiadták a vörös kódot

Fülöp Attila: már több vármegyére kiadták a vörös kódot

A várható nagy meleg miatt szerda reggel 8 órától életbe lépett az úgynevezett vörös kód, ami kötelezővé teszi valamennyi szociális intézmény számára a hajléktalan vagy bajba jutott emberek befogadását - jelentette be a Belügyminisztérium gondoskodáspolitikáért felelős államtitkára.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!