2022. 08. 11. Csütörtök Zsuzsanna, Tiborc napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Háború Ukrajnában 08:00

Belföld

Saját szervezete is kritizálja a pécsi polgármestert

Pozícióosztogatás, a kampányban ígért párbeszéd elmaradása, gazdasági visszaesés. Ezt produkálta az elmúlt 14 hónapban Pécs vezetése. A balliberális polgármester eddigi munkáját saját jelölőszervezete is bírálja.

  • Saját szervezete is kritizálja a pécsi polgármestert

A Mindenki Pécsért Egyesület elnöke szerint Péterffy Attilának a 14 hónap alatt mindössze annyit sikerült bizonyítania, hogy nem ért a városvezetéshez, és a hibáiból sem tanul.

Péterffy Attila kampányában párbeszédet ígért, de ez elmaradt. Ehelyett pozíciókat osztogatott, pártembereket és rokonokat nevezett ki, cégek kulturális intézmények élére milliós fizetésekkel

–véli a közgyűlés Fidesz frakciójának vezetője. Csizmadia Péter úgy látja a jövő szempontjából az is gond, hogy a helyi gazdaság fejlesztéséről nincs semmilyen elképzelés.

A frakcióvezető hozzátette: Amennyiben ezen a téren nem lesz gyors változás, Pécs az Uniós ciklus egyik nagy vesztese lesz.

Kép: Magyar Nemzet

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas! A világ legnagyobb és legbefolyásosabb konzervatív rendezvényén Orbán Viktor mond nyitóbeszédet! A magyar miniszterelnök dallasi beszéde augusztus 4-én 20 óra 30 perctől a HírTV műsorán!!!
Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!