2023. 12. 01. Péntek Elza napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Híradó 22:00

Belföld

Puzsérék keményen bírálják a fővárosi ellenzéki polgármesterjelölteket

Puzsér Róbert, az LMP, valamint a Jobbik közös főpolgármester-jelöltje, továbbra sem válogatja meg a szavait a politikai ellenfeleivel szemben. Néhány napja Karácsony Gergelyt, az MSZP és a DK főpolgármester-jelöltjét hordta le a sárga földig, mikor így írt politikai riválisáról: „Polgármesternek alkalmatlan, közszereplőnek szavahihetetlen, politikusnak hitvány, programját lopja, politikáját a legfrissebb mérésekhez szabja.” Most Puzsér csapata, a Sétáló Budapest szórólapján bírálta a Facebookon az MSZP-Párbeszéd és DK által nagy nehezen megálmodott közös polgármesterjelölteket. Jól látszik tehát, hogy az ellenzék továbbra is romokban hever, és bár még nagyon messze vagyunk az őszi önkormányzati választástól, máris szilánkokra tört a közös ellenzéki fellépés álma.

 • Puzsérék keményen bírálják a fővárosi ellenzéki polgármesterjelölteket

A Sétáló Budapest szórólapján Puzsérék az alábbiakat nyilatkozzák az MSZP-Párbeszéd és a DK által közösen jelölt budapesti, kerületi polgármesterjelöltjeiről:

 • Naszályi Márta – Párbeszéd – (I. kerületi ellenzéki jelölt) szerintük:
  Gyűlölködő, agresszív, arrogáns és összeférhetetlen balliberális rettegő.
 • Niedermüller Péter – DK – (VII. kerületi ellenzéki jelölt) szerintük:
  Semmilyen helyismerete, praktikus önkormányzati tapasztalata nincsen. Szektás Gyurcsány-fanatikus, aki azért kapta meg ezt a kerületet, hogy így engeszteljék, mert helyette Gyurcsány felesége megy Strasbourgba.
 • Horváth Csaba – MSZP – (XIV. kerületi ellenzéki jelölt) szerintük:
  A 2010 előtti szocialista városvezetés tagja, beteges hazudozó, aki az ingyen BKV-tól a Városligetre épített kupolán át Orbán térdre kényszerítéséig már mindent megígért. Zuglóhoz semmi köze nincsen, azonkívül, hogy az elmúlt hetekben tagadta a zuglói parkolási maffia létét.
 • Gy. Németh Erzsébet – DK – (XVII. kerületi ellenzéki jelölt) szerintük:
  Ha a városvezetésre az arrogancia és a Gyurcsány iránt érzett rajongás alkalmassá tenne valakit, akkor Gy. Németh tökéletes jelölt lenne akár a főváros élére is.
 • Szaniszló Sándor – MSZP – (XVIII. kerületi ellenzéki jelölt) Puzsérék szerint:
  Alpolgármesterként és Simon Gábor jobbkezeként lakásgyűjtésével és a gyerekek közétkeztetésének veszélyeztetésével szerzett kétes hírnevet.

Karácsonynak is nekiment 

Ahogy arról korábban beszámoltunk, Puzsér Róbert néhány napja politikai riválisát, Karácsony Gergelyt is több ízben keményen bírálta, hétfőn Puzsér a zuglói, parkolási mutyiról szóló képviselő-testületi ülés kezdetére időzített egy posztot, amiben talán minden eddiginél erőteljesebben szállt bele Karácsonyba.

Polgármesternek alkalmatlan, közszereplőnek szavahihetetlen, politikusnak hitvány, programját lopja, politikáját a legfrissebb mérésekhez szabja

– írta bevezetésként, hogy aztán hozzátegye, ellenfelének semmilyen terve nincs Budapestre nézve, azért, mert számára a főpolgármesterség csupán egy ugródeszka „a még több hatalomhoz”.

Mindezek után visszalépésre szólította fel Karácsonyt. Ezek után kedden is, Karácsonyék sikertelen hétfői rendkívüli testületi ülését követően, Puzsér Róbert kihasználta a zuglói polgármester ügyetlenkedését, és ezúttal stábján keresztül kommentálta a történteket:

„A Sétáló Budapest csapata megdöbbenéssel és szánakozással vegyes értetlenséggel fogadta a zuglói képviselőtestület tegnapi döntését” – így indított a humorista csapata a Facebookon, hogy aztán értetlenségének adjon hangot, amiért az MSZP saját főpolgármester-jelöltje ellen szavazott.

„Ezzel Karácsony Gergely egyetlen rövid testületi ülésen demonstrálta, hogy se a kerületet, se az őt támogató pártszövetséget nem képes vezetni.”

– fogalmaztak posztjukban, hozzátéve, hogy igenis lett volna lehetősége Karácsonynak tenni a parkolási maffia ellen az elmúlt két évben.

„Sajnálatos, hogy Karácsonyt kizárólag az sarkallta cselekvésre, hogy kiderült az érintettsége, a bűnös asszisztálása a közvagyon megkárosításában.
Eső után, kampány előtt köpönyeg” – fejezték be Puzsérék a bejegyzésüket.

Origo / Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

A Momentum is Karácsony Gergelyt támogatja + videó

A Momentum is Karácsony Gergelyt támogatja + videó

Gelencsér Ferenc pártelnök szerint a Momentum egy kompromisszumra kész párt, és a főpolgármester az elmúlt négy évben rászolgált a Momentum, mint liberális párt támogatására. A téma kapcsán a HírTV stúdiójában Lampé Ágnes és Forgács István ütköztette véleményét.
Beadja az unió végül a derekát? + videó

Beadja az unió végül a derekát? + videó

Sajtóinformációk szerint december közepéig meghozza pozitív döntését az európai bizottság, és felszabadulhat tíz milliárd eurónyi befagyasztott forrás hazánk számára. Vendégünk volt Halkó Petra, a XXI. Század Intézet vezető elemzője.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!