2022. 12. 05. Hétfő Vilma napja
Jelenleg a TV-ben:

Jelenetek egy operatőr életéből - Hildebrand

Következik:

Vezércikk 03:00

Belföld

20 éves a HírTV

Húsz éve, 2002. december 2-án indult a HírTV próbaadása. Ez volt Magyarország első tematikus hír- és hírháttér adója. Az alapítók célja egyrészt a hírtelevíziózás meghonosítása, másrészt a jobboldali, konzervatív ideológiai-politikai oldal számára egy saját csatorna létrehozása volt. A HírTV 2006 őszén bebizonyította: Magyarországon kulcsszerepe van a kiegyensúlyozott tájékoztatásban. Íme, az első két évtizedünket összefoglaló film, melyben volt és jelenlegi kollégák is felidézik a múltat. 20 éves a HírTV
Életmentő kézikönyv szülőknek

Gyermekmentő kézikönyv szülőknek

A november végén megjelenő könyv teljes bevétele a Szent Márton Gyermekmentő Szolgálat munkáját segíti. 2022. november 28.
Gépesített télapók

Gépesített télapók

Két keréken közlekedő mikulások lepték el Pécset. 2022. december 05.
Közel kétezer önkéntes dolgozott az idei évben Ökumenikus segélyszervezetnél

Közel kétezer önkéntes dolgozott az idei évben Ökumenikus segélyszervezetnél

Kitüntetést kaptak az Ökumenikus segélyszervezet leg-elhivatottabb önkéntesei vasárnap a Városligeti Műjégpályán. 2022. december 04.
Célpont: Szabad szemmel jól látható két milliárd forint?

Célpont: Szabad szemmel jól látható két milliárd forint?

Célpont a HírTV oknyomozó műsora. 2022. december 04.
Tizedik jubileumi Mikulás Futás

Tizedik jubileumi Mikulás Futás

Idén már tizedik alkalommal szervezték meg a Mikuláss futást a budapesti Margit-szigeten. 2022. december 04.
Csillogó sportautók a rakéták árnyékában

Csillogó sportautók a rakéták árnyékában

Az ukrán elnök környezetének korrupciógyanús ügyeit tárták fel ukrán lapok. 2022. december 04.
Az ország karácsonyfájának adományozójával találkozott a miniszterelnök

Az ország karácsonyfájának adományozójával találkozott a miniszterelnök

A Kossuth téren álló Ország karácsonyfájának nevelőivel találkozott a miniszterelnök. 2022. december 04.
Cseh Katalint zavarja, hogy Magyarország megkaphatja az uniós pénzeket

Cseh Katalint zavarja, hogy Magyarország megkaphatja az uniós pénzeket

Bár az Európai Bizottság jelezte, hogy kész folyósítani a Magyarországnak járó uniós pénzeket, Cseh Katalin ezt kétli. 2022. december 04.
Az ellenzék szerint a szankciók működnek

Az ellenzék szerint a szankciók működnek

A szankciók elérték céljukat- hangoztatják a háború kitörése óta az ellenzéki képviselők, akik szerint Oroszország ezáltal gyengül. 2022. december 04.

Dömötör Csaba: a kormánynak az energiaárak mellett az ellátásbiztonságért is harcolnia kell

Nem csupán az olaj és gáz árának emelkedése ellen kell harcolnia a kormánynak, hanem az ellátás biztonságát is garantálnia kell - hangsúlyozta. 2022. december 04.

Új elnöke van a Fidelitasnak

A Fidelitas XIX. tisztújító kongresszusa Farkas Dánielt választotta meg elnöknek szombaton - közölte a szervezet a közösségi oldalán. 2022. december 03.

Tüntetés a Klebelsberg Központ előtt

A PDSZ elnöke arra kérte a szülőket, hogy ne küldjék iskolába a gyerekeket, akik állítása szerint a legszervezettebb szövetségeseik. 2022. december 03.

Mikulásünnepség a budapesti Egyszülős Központban

Magyarország kormánya elhivatott a családok támogatása ügyében, minden intézkedést úgy hoznak meg, hogy szem előtt tartják a családok érdekeit; legyen szó kisebb vagy nagyobb családokról, vagy olyanokról, akik gyermekeiket egyedül nevelik - mondta a Kulturális és Innovációs Minisztérium (KIM) fiatalokért felelős helyettes államtitkára szombaton Budapesten. 2022. december 03.

Dömötör Csaba: A hagyományos családmodellre veszélyek leselkednek

A politikus hangsúlyozta, hogy a kormány minden erejével azon lesz, hogy Európa egyik legsokszínűbb családtámogatási rendszerét tovább erősítse. 2022. december 03.

Összeomlott az ellenzéki összefogás Jászberényben

Jászberény jobbikos polgármestere törvénytelen, eredménytelen és helytelen politikát folytatott - állítja a Demokratikus Koalíció helyi képviselője. 2022. december 03.

Elhunyt Hegedűs Zsuzsa

Meghalt Hegedűs Zsuzsa volt miniszterelnöki főtanácsadó szombaton - értesült a családhoz közel álló forrásból az MTI. 2022. december 03.

Nyitrai Zsolt: A Fidelitas az ország legerősebb politikai ifjúsági szervezete

A miniszterelnöki biztos a Fidelitas elmúlt 26 évét sikertörténetnek nevezte, és úgy vélte: a most áprilisi kétharmados győzelemben is döntő része volt a Fidelitas tagjainak. 2022. december 03.

Orbán Viktor: Nagy érték, ha két szomszéd jó kapcsolatban van egymással

A miniszterelnök új videót osztott meg közösségi oldalán pénteki szlovéniai látogatásáról. 2022. december 03.

Csalások az online vásárlásnál

Olyan csaló webáruházakkal is lehet találkozni az interneten amelyek 2 héttel ezelőtt még nem is léteztek, hívta fel a figyelmet a HírTv-ben a fogyasztóvédelemért felelős helyettes államtitkár. 2022. december 03.

Újbuda önkormányzatának feloszlatását kezdeményezi a Mi Hazánk

Novák Előd elmondta, hogy Újbuda önkormányzata működésképtelenné vált. 2022. december 03.

Újabb nevek kerültek elő, akik kaphattak a dollárbaloldal pénzéből

A baloldal továbbra is hallgat az ügyben, Karácsony Gergely azonban leváltotta Korányi Dávidot a főtanácsadói posztról. 2022. december 03.

Elindult Gyurcsányék házi TV-je

Gyűlöletkeltés és a fideszes szavazók sértegetése. Így indított a Demokratikus Koalíció házi tévéje, a DK TV. Gyurcsány Ferenc szerint azért volt szükség az online csatornára, hogy ők közvetlenül mondhassák el a választóknak, mit gondolnak a világról, és kiket képviselnek. 2022. december 03.

Nyitrai Zsolt: Olyan társadalomért dolgozunk, amelyben a fogyatékossággal élő megtalálja a helyét

A miniszterelnöki biztos rámutatott, a kormánynak stratégiai partnerei a fogyatékossággal élőket képviselő szervezetek. 2022. december 03.

Új városdiplomáciai vezetőt nevezett ki a főváros

Az LMP-s társelnök Kendernay János annak a Korányi Dávidnak a helyét vette át, aki a baloldal kampányfinanszírozási botrányának az egyik kulcsfigurája. 2022. december 03.

Több mint 12 ezren érkeztek Ukrajnából pénteken

Az ukrán-magyar határszakaszon 6490-en léptek be pénteken Magyarországra, a román-magyar határszakaszon belépők közül 5612-en nyilatkoztak úgy, hogy Ukrajnából érkeztek. 2022. december 03.

Nagy Ervin: A guruló dollárok miatt léphetett vissza Karácsony Gergely

A XXI. Század Intézet elemzője szerint az előválasztás csak egy blöff volt, hiszen nem a választók véleményérről szólt, hanem az amerikai érdekcsoportok nyomásgyakorlásáról. 2022. december 03.

Kopp Máriára emlékezett Novák Katalin

Kopp Mária olyan ember volt, aki nem csak kérdéseket tett fel, hanem segített megoldásokat keresni - mondta Kopp Mária Emlékév záró eseményén a köztársasági elnök. 2022. december 02.

Korányi Dávid beismerte: szó sem volt mikroadományokról

Már Korányi Dávid szerint is tarthatatlan a baloldal, adományokról szóló hazugsága. A főpolgármester tanácsadója közleményben ismerte el, hogy nem csak mikroadományokból gyűlt össze a 3 milliárd forint, amit a választási kampány idején utaltak Magyarországra. 2022. december 02.

Legfrissebb hírek

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!