2024. 09. 21. Szombat Máté, Mirella napja
Jelenleg a TV-ben:

Sajtóklub

Következik:

Csörte 09:05

Belföld

Migrációpolitika tekintetében tovább erősödik a szövetség Salvini és Orbán között + videó

Budapesten egyeztet az olasz miniszterelnök-helyettes a magyar kormányfővel. Úgy tudjuk: az informális találkozó kiemelt témája a migráció. Migrációpolitika tekintetében tovább erősödik a szövetség Salvini és Orbán között + videó
Elképesztő felelőtlenség: az áradó Dunában úszkálnak Budapesten a katasztrófaturisták

Elképesztő felelőtlenség: az áradó Dunában úszkálnak Budapesten a katasztrófaturisták

Az áradó Dunában lubickolnak a budapesti katasztrófaturisták, a Lánchídnál kajakozó lányok mentek a veszélyes folyóba – írja a Budapestkornyeke.hu. 2024. szeptember 21.
Menczer Tamás: Ne hazudj, Peti! + videó

Menczer Tamás: Ne hazudj, Peti! + videó

Ismét üzent Magyar Péternek a Fidesz-KDNP kommunikációs igazgatója. Menczer Tamás beteges hazudozónak nevezte a Tisza Párt elnökét. 2024. szeptember 21.
Orbán Viktor: Még öt nehéz napunk van hátra a védelmi napokból + videó

Orbán Viktor: Még öt nehéz napunk van hátra a védelmi napokból + videó

A kormányfő beszámol az árvíz elleni védekezésről. 2024. szeptember 21.
Bayer Zsolt: A kulturális megmaradás luxusa

Bayer Zsolt: A kulturális megmaradás luxusa

Van ez az Északi-Szentinel-sziget, azon élnek a szentinelézek – ez, lássuk be, eddig nem túl meglepő és nem is túl izgalmas. Ez eddig körülbelül annyira meglepő, izgalmas és intellektuális, mint egy Magyar Péter-élőzés a Facebookon – írja a Magyar Nemzeten megjelent véleménycikkében Bayer Zsolt, amelyet változtatások nélkül közlünk. 2024. szeptember 21.
Matteo Salvini: Országom határainak védelme nem bűncselekmény, hanem kötelesség

Matteo Salvini: Országom határainak védelme nem bűncselekmény, hanem kötelesség

“Teljesen más a véleményünk az Európai Bizottság elnöke Ursula von der Leyenről, aki mindent elhibázott az utóbbi öt évben, és most is rossz lábbal indult”- mondta Salvini. 2024. szeptember 20.
Újra fel kell venni a maszkot

Újra fel kell venni a maszkot

Az intézkedést a Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Oktatókórház tagkórházainak fokozott kockázatú, járó- és fekvőbeteg-ellátást végző osztályain és részlegein vezették be. 2024. szeptember 20.
Hetedik alkalommal nyitotta meg kapuit az Országos Közfoglalkoztatási Kiállítás és Vásár + videó

Hetedik alkalommal nyitotta meg kapuit az Országos Közfoglalkoztatási Kiállítás és Vásár + videó

A határon túli és a hazai népcsoportok jellegzetes termékeit mutatták be az Országos Közfoglalkoztatási Kiállítás és Vásáron, Vajdahunyad várában. A rendezvényen mintegy 80 település képviselte magát. 2024. szeptember 20.
A honvédség Szentendrénél is harcot vív az árral + videó

A honvédség Szentendrénél is harcot vív az árral + videó

Szalay-Bobrovniczky Kristóf honvédelmi miniszter a helyszínen adott nyilatkozatot az árvízvédelmi folyamatkról. 2024. szeptember 20.
Szombat éjjel tetőzik az árhullám a Dunakanyarban + videó

Szombat éjjel tetőzik az árhullám a Dunakanyarban + videó

Nagymaroson jól vizsgázott az új mobilgát rendszer, és a térség összes településén készen állnak a szakemberek a lassú apadást kísérő árvízi jelenségek megfékezésére. 2024. szeptember 20.

Kubatov Gábor kábításra hívta fel a figyelmet a Tisza Párt EP-képviselőjének kijelentésére reagálva + videó

A Ferencváros elnöke reagált Gerzsenyi Gabriella, a Tisza Párt EP-képviselőjének európai parlamenti felszólalására – írta meg a Madiner. 2024. szeptember 20.

Radar – Szombaton tetőzik a Duna Budapesten + videó

A szakemberek és a civilek összefogva, egységes erővel harcolnak az elmúlt évek legsúlyosabb áradása ellen. A Duna sorra tetőzik a hazai települések mentén, ma Komáromban és Esztergomban , szombaton pedig Budapesten lehet a legmagasabb vízállásra számítani. 2024. szeptember 20.

Meg kellett ismételni Tatabányán a korábbi teknősmentő akciót

Még David Attenborough is megirigyelné a tatabányai természetvédő akciót, amit a teknősök ügyében tettek a szakemberek. 2024. szeptember 20.

Árvízi védművek tekintetében a főváros egy helyben toporog + videó

Hatalmas víztömeggel megérkezett az ár Budapestre, a védekezés most a legintenzívebb, Karácsony Gergelyt ugyanakkor a jelek szerint nem ragadta magával a tettvágy. A főpolgármester a római-parti mobli gát ügyében az ATV-nek úgy fogalmazott: a védművet előbb-utóbb meg kell csinálni. 2024. szeptember 20.

Nemcsak saját testi épségüket, de a munkálatok sikerességét is veszélyeztetik a katasztrófaturisták + videó

Rétvári Bence példának hozta, hogy a kihelyezett homokzsákok és a védművek pontosan a kijelölt helyen vannak, ezek elmozdítása ronthatja a védelem minőségét. 2024. szeptember 20.

Már méteres víz van a 2-es úton, sokára lesz járható + videó

A HírTV körkapcsolásában több árvízi helyszínről jelentkeztek be a tudósítók. 2024. szeptember 20.

Szentendrén is felkészültek az árhullámra + videó

A tudósításban Rizmayer Mihály ripoter beszélt Vitályos Eszter kormányszóvivővel, aki épp járőrszolgálatot végez a Duna parton. 2024. szeptember 20.

Kétségbeesésében a rajongóihoz fordult Magyar Péter

„Kérlek benneteket, hogy osszátok az FB-oldalamról a bejegyzéseket, mert az algoritmus nagyon letekerte az eléréseket, és így nagyon kevés emberhez jutnak el az információk” – írta a Tisza Ppárt egyik legnagyobb csoportjában közzétett bejegyzésében Magyar Péter. 2024. szeptember 20.

Gulyás Gergely: Brüsszel hadat üzent az uniós külső határok védelmének

Amennyiben Brüsszel a külső határok védelmét szankcionálja és migránsokat akar látni Európában, akkor saját magának is kell gondoskodnia róluk - jelentette ki a Miiszterelnökséget vezető miniszter. 2024. szeptember 20.

Továbbra is jól halad az árvízi védekezés országszerte + videó

A HírTV tudósítói az ország több pontjáról jelentkeztek és beszámoltak a legfrissebb árvízzel kapcsolatos fejleményekről. 2024. szeptember 20.

Az Egyesület a Római Partért nyílt levele a főpolgármesternek

55 ezer ember nagyobb biztonságához járulunk hozzá önerőből! Ezért Öntől eddig csak megvetést kaptunk, hiszen Önök „adnak nekünk létrát, hogy menekülni tudjunk! - írják levelükben, melyet változtatás nélkül közlünk. 2024. szeptember 20.

Éjszakai műszak Pilismaróton + videó

A honvédek több helyszínen dolgoztak. 2024. szeptember 20.

„Nem kell belénk rúgni azért, mert ártéri területen lakunk, ez jutott” + videó

​A Duna egyre inkább közelít a Nánási út és Királyok útja vonalában felhúzott ideiglenes töltéshez a Római-parton. Az elárasztott területen az áramszolgáltató munkatársai folyamatosan kapcsolják ki az áramot a víz alá került ingatlanokban. A hullámtérré nyilvánított részen épült ingatlanok esetében a tulajdonosok komoly kihívásokkal néznek szembe. 2024. szeptember 20.

A mentőszolgálat a helyzethez alkalmazkodva módosítja a betegutakat

A mentőszolgálat az árvíz miatti útlezárásokhoz folyamatosan alkalmazkodva módosítja a betegutakat - közölte a Belügyminisztérium parlamenti államtitkára az árvízvédelmi operatív törzs péntek reggeli ülését követő sajtótájékoztatón. 2024. szeptember 20.

Szanyi Tibor: Egy pártvezetőnek nem az a dolga, hogy a gáton szelfizgessen és ugrabugráljon + videó

Komment című műsorunkban Szanyi Tibor is kifejtette kemény véleményét. 2024. szeptember 20.

Nem áll meg az M2-es metró a Batthyány téren

A Duna magas vízállása miatt az M2-es metró nem áll meg a Batthyány téren, illetve a 19-es és a 41-es villamosok közlekedése is megváltozott - emlékeztetett a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) péntek reggeli közleményében. 2024. szeptember 20.

Komáromnál tetőzött a Duna

Az előrejelzéseknek megfelelően Komáromnál tetőzik, tetőzött péntekre a Duna, az árhullám halad tovább dél felé, péntek délutánra az árhullám eléri Esztergomot - mondta az Országos Vízügyi Főigazgatóság (OVF) szóvivője az M1 aktuális csatorna péntek reggeli műsorában. 2024. szeptember 20.

A csapadékmentes időjárás nagyban segíti az árvíz elleni védekezést + videó

Továbbra is örömhírekkel szolgálhatok - jelentette ki Orbán Viktor miniszterelnök az árvízi operatív törzs ülése után péntek reggel. 2024. szeptember 20.

Az árvíz sújtotta területekre is eljuttatja a Magyar Posta a nyugdíjakat és a küldeményeket

A Magyar Posta számára a lakosság kiszolgálása kiemelt fontosságú. 2024. szeptember 20.

Legfrissebb hírek

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!