2024. 07. 06. Szombat Csaba napja
Jelenleg a TV-ben:

Sajtóklub

Következik:

Csörte 09:05

Belföld

Gyurcsány Ferenc az ellenzéki vezetőket hibáztatja az ellenzék bukásáért + videó

A Második Reformkor pártelnöke szerint Gyurcsány Ferencnek el kellene gondolkoznia azon, hogy miért az ő arcával riogatja a választókat a Fidesz.

  • Gyurcsány Ferenc az ellenzéki vezetőket hibáztatja az ellenzék bukásáért + videó

Egyre több kritika éri a Demokratikus Koalíciót a június 9.-ei választások óta. Az MSZP és a Párbeszéd tagjai is egyre gyakrabban tesznek olyan kijelentéseket, miszerint a baloldal újraszerveződésében a DK elnökének nincs helye.

Gyurcsány Ferenc azonban kijelentette: nem mond le az elnöki tisztségről és az ellenzéki pártokra kezdte hárítani a felelősséget.

 

Gyurcsány Ferenc - elnök, DK: "Azok az ellenzéki pártvezetők, pártok, a mögöttük állók a felelősek, akik nem értették meg, hogy csak erős, érdemi és belül is elfogadott együttműködéssel verhető meg a Fidesz, vagy legalábbis szorítható meg. Mi mindvégig ezt képviseltük. Nem Gyurcsány a felelős a négy kétharmadért, hanem a felelősséget nem látó, azt elhárító ellenzéki pártok és pártvezetők sokasága."

Vona Gábor, a Második Reformkor Párt elnöke közösségi oldalán reagált a bukott miniszterelnök vádjaira.

Vona Gábor - pártelnök, Második Reformkor: "Lenne egy javaslatom Gyurcsány Ferenc számára: Szerintem tegye azt, amit én tettem 2018-ban, vonuljon vissza öt évre és gondolja át, hogy miért van az, hogy minden egyes választáson az ő arcával plakátol a Fidesz. Az ő arcával riogatja a szavazókat a Fidesz. 5 év alatt talán ezt át lehet gondolni és végre kapna egy lehetőséget az ország és kapna egy lehetőséget az ellenzék, hogy egyszer, legalább egyszer megpróbálja az ellenzék Gyurcsány Ferenc nélkül."

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Tagadja fideszes múltját Magyar Péter + videó

Tagadja fideszes múltját Magyar Péter + videó

Egy, a TV2 birtokába került felvételen viszont az látszik, hogy Magyar a Fidesz 2022-es eredményváró buliján önfeledten ünnepelte az országgyűlési választáson aratott kétharmados győzelmet.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!