2024. 07. 08. Hétfő Ellák napja
Jelenleg a TV-ben:

Poltikai hobbista

Következik:

Radar 23:50

Belföld

Tagadja fideszes múltját Magyar Péter + videó

Magyar Péter ismét ellent mond saját magának - ezt mondta a Tisza párt alelnökéről Deák Dániel. Magyar Péter nemrég még arról beszélt Puzsér Róbertnek, hogy valójában ő nem is akart a Fideszre szavazni 2022-ben.

  • Tagadja fideszes múltját Magyar Péter + videó

"A 22-es választás az már tényleg olyan volt, hogy én ott orrbefogva akartam szavazni." Ezt mondta nemrég Magyar Péter a Fidesszel való kapcsolatáról Puzsér Róbertnek. A Tisza Párt alelnöke egy interjúban elmondta: a 2022-es országgyűlési választásokon ő valójában nem is a Fideszre adta volna le a voksát.

"Először egyébként a kutyapártra szavaztam volna, csak a gyerekeim bejöttek velem és ők azt mondták, hogy ezt nem lehet hogy ha az anyukájuk kormánytag úgyhogy behúzták helyettem az X-et a Fideszre." Ez a felvétel pedig a Fidesz 2022-es eredményváróján készült Magyar Péterről. Jól látható, hogy a Tisza Párt alelnöke örömében táncolva fogadta a Fidesz kétharmados győzelmét a két évvel ezelőtti országgyűlési választásokon.

"Magyar Péterre jellemző, hogy össze vissza beszél, tehát folyamatosan ellent mond saját magának." Ezt már a XXI. Század Intézet vezető elemzője mondta Magyar Péter jelleméről. Deák Dániel elmondta, hogy Magyar Péter valószínűleg ebben a kérdésben sem mond igazat.

Deák Dániel vezető elemző, XXI. Század Intézet: "Azt is állította ő korábban, hogy 2022-ben orrbefogva, gyakorlatilag a gyereke szavazott helyette, ő nem akart ugye a Fideszre voksolni. Ehhez képest pedig azt látjuk, hogy hát nagyon ünnepelt, bulizott a 2022-es Fidesz győzelmet követően. Ez a kettő állítás, ez a két dolog nem fér össze, vélhetően Magyar Péter ebben a kérdésben, ebben az ügyben sem mondott igazat."

Az elemző hozzátette: az elmúlt hetekben számos alkalommal előfordult már, hogy Magyar Péter megfogalmaz valamit és a szöges ellentéte a valóság.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!