2024. 07. 03. Szerda Kornél, Soma napja
Jelenleg a TV-ben:

Bayer show

Következik:

Radar 23:35

Napi aktuális

Dódity Gabriella: A kispesti baloldal rezzenéstelen arccal megy tovább + videó

A bíróság bizonyítottnak látta, hogy Lackner Csaba kispesti ex-MSZP-s önkormányzati képviselő a múltban drogot fogyasztott. Dódity Gabriella, a Fidesz–KDNP XIX. kerületi önkormányzati képviselője volt a Napi aktuális vendége.

  • Dódity Gabriella: A kispesti baloldal rezzenéstelen arccal megy tovább + videó

A Fővárosi Törvényszék felmentette Dódity Gabriellát a rágalmazás vádja alól. A kispesti Fidesz–KDNP 2019-es és 2024-es polgármesterjelöltje még 2019 tavaszán „fehér poros orrokat” és „kihúzott csíkokat” emlegetett Lackner Csaba, akkor még XIX. kerületi MSZP-s önkormányzati képviselővel kapcsolatban egy Facebook-kommentben, amely miatt Lackner perelt.

Az ügy kapcsán Dódity Gabriella a HírTV stúdiójában elmondta, sajnos nincs vége az ügynek, Lackner Csaba fellebbezett és megy tovább. 

A drogozós történet azonban az egész botrányban csak egy mellékszál volt, hiszen Lackner a HírTV által nyilvánosságra hozott felvételeken úgy fogalmazott, aki az önkormányzati politikában nem keresi meg az évi 100 millió forintot, az hülye., vagyis korrupciógyanús ügyről lehet beszélni. 

Sajnos ezeknek az ügyeknek még eddig nem volt semmilyen következménye - mutatott rá Dódity Gabriella, aki arra is felhívta a figyelmet, hogy a tavaszi kampányban ismét feltűnt „Mr. 40 százalék”, vagyis Kránitz Krisztián, a kerületi vagyonkezelő egykori vezetője.

Teljes beszélgetés: 

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!