2024. 05. 24. Péntek Eszter, Eliza napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Komment 06:00

Belföld

Gyurcsány: A DK-val szemben politizálni a vereség forgatókönyve

Gyurcsányozni a vereség forgatókönyve - üzente az ellenzéknek a DK első embere. Gyurcsány Ferenc arra figyelmeztette a többi pártot, hogy nélküle nincs politika a baloldalon. Szerinte nagy harc van és aki ezt nem érti, annak azt ajánlotta: válasszon más szakmát, legyen például autófényező.

  • Gyurcsány: A DK-val szemben politizálni a vereség forgatókönyve

Évértékelőjén üzente meg Gyurcsány Ferenc a baloldalnak, hogy őt nem lehet megkerülni a politikában.

A DK első embere most közösségi oldalán jelölte ki az ellenzék útját.

Az összefogásról azt írta: még nem él, de nem is kell, hogy éljen. Majd élni fog, mikor jön az idő.

Majd nyomatékosította: A Demokratikus Koalícióval szemben politizálni, gyurcsányozni a vereség forgatókönyve. Aki ezt tette az elmúlt egy évtizedben, az elbukott. Gyurcsány Ferenc szerint harc van. Aki ezt nem érti, az ne legyen harcos. Sok más szakma is van - fejtegette - például autófényező.

Az ellenzéki pártjai sorra üzennek vissza Gyurcsány Ferencnek. A Jobbik most már elutasítja a politikust, de nekiment az MSZP társelnöke is. Kunhalmi Ágnes egyenesen antidemokratikusnak nevezte Gyurcsány Ferencék gyakorlatát.

A momentumos Donáth Anna pedig az őszödi beszédet idézve esett neki Gyurcsány Ferencnek

Ungár Péter, az LMP társelnöke pedig nem csak a DK-val ment szembe, hanem az egész Gyurcsány Ferenc vezette ellenzéki összefogással is.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!