2024. 05. 28. Kedd Emil, Csanád napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Vörös narkó 03:00

Belföld

Feszültséget okoz Gyurcsány személye

Feszültséget okoz a Jobbikon belül Gyurcsány Ferenc személye. A párt frissen megválasztott elnöke közeledne a Demokratikus Koalíció vezéréhez. Jakab Péter politikáját azonban nem mindenki osztja a párton belül. A jobbikos törésvonalat az Informátor derítette fel.

  • Feszültséget okoz Gyurcsány személye

A múlt szombati kongresszuson a Jobbik frissen megválasztott elnöke azt állította az Informátor stábjának, hogy ő nem tud közösséget vállalni a Demokratikus Koalíció első emberével.

Jakab kijelentésének azonban ellent mond az, hogy pártja nem egy esetben szövetkezett a DK-val.

A balliberálisokkal történő összeborulást nem nézi mindenki jósszemmel a Jobbikban.

Varga-Damm Andrea pozíciót szeretett volna kapni a kongresszuson, azonban sikertelenül járt. A országgyűlési képviselő közösségi oldalán egy Abraham Lincoln idézettel üzent Jakab Péternek. Varga-Damm nem az egyetlen, aki kritikával illette Jakab Pétert. A kongresszus előtt nyílt titoknak számított, hogy Szávay István és köre is szeretett volna pozíciókhoz jutni. Végül ők is hoppon maradtak.

Szávay István először elmenekült az Informátor elől. Majd néhány perc után a mégis interjút adott az oknyomozó műsorunknak.

Azt tehát Szávay is elismerte, hogy volt konfliktus a jobbikos politikusok között, hogy ezt mennyire sikerült valójában rendezni, erről már Nagy Ervint kérdezte az Informátor. A filozófus korábban a párt alelnöke is volt.

Nagy Ervin szerint könnyen elképzelhető az is, hogy a januári volt a Jobbik történetének utolsó kongresszusa.

Informátor: „Gyurcsány vagy feleségének szoknyája alá bújva folytatja útját a Jobbik”

Varga-Damm: Nincs szükség szorosabb kapcsolatra a baloldallal

Hír TV

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Megvédte futsalbajnoki címét a Haladás

Megvédte futsalbajnoki címét a Haladás

A Haladás megvédte címét a férfi futsal NB I-ben, miután a döntő negyedik mérkőzésén hétfőn 5-4-re győzött a kihívó Kecskemét otthonában, ezzel 3-1-re megnyerte a párharcot.
Vezércikk - Őrült ötlettel állt elő Manfred Weber + videó

Vezércikk - Őrült ötlettel állt elő Manfred Weber + videó

Bevezényelnék a magyar fiatalokat a kötelező EU-s hadseregbe, aztán eldöntenék, hová küldjék őket bevetésre – Orbán Viktor nem hagyta szó nélkül Manfred Weber döbbenetes javaslatát, de a témáról a Vezércikk vendégei is elmondták a véleményüket.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Féltek a tatabányai étterem dolgozói Magyar Péter híveinek őrjöngése miatt + videó

Féltek a tatabányai étterem dolgozói Magyar Péter híveinek őrjöngése miatt + videó

Ismét botrányos jelenetek zajlottak Magyar Péter országjárása során. Ezúttal egy tatabányai étterem és kávézó előtt őrjöngtek a hívei. Öt aktivista szeretett volna a teraszon leülni, de - állításuk szerint - ezt a személyzet megtiltotta nekik, mert a Tisza Párt kitűzőjét viselték. Az étterem üzemeltetője szerint ez nem igaz, csupán annyi történt, hogy a teraszon lévő asztalok foglaltak voltak.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!