2022. 10. 05. Szerda Aurél napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Híradó 22:15

Belföld

Felkészült a Mol a hétvégére

Plusz tankautókkal és plusz sofőrökkel készül a Mol a hosszú hétvégére - tudta meg a HírTV. A vállalat szóvivője úgy fogalmazott, hogy minden eshetőségre felkészültek, hogy mindenkit ki tudjanak szolgálni az ország minden pontján. Bakos Piroska kiemelte: mostanra a Mol látja el az összes hazai benzinkút 85 százalékát, mintegy 1700 kutat, ezért folyamatosan mérlegelnie kell, de mindent megtesznek azért, hogy folyamatos legyen az ellátás. Az augusztus 20-i hétvégére ezért plusz erőforrásokkal készülnek.

  • Felkészült a Mol a hétvégére

HírTV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!