2022. 08. 10. Szerda Lőrinc napja
Jelenleg a TV-ben:

Paláver

Következik:

Híradó 17:00

Belföld

Devizahiteles károsult lakására csapott le a momentumos jelölt

Devizahiteles károsult lakására csapott le egy momentumos jelölt Budapesten. Friwald Judit a Klikk Tv-nek mesélte el kálváriáját. Azt mondta, hogy etikátlanul vette meg tőle az ingatlant Hollai Gábor, aki azért is fizetett, hogy minél előbb kiköltözzön a 90 éves anyjával az épületből. Hollai egyébként nem is lakott az ingatlanban, azt továbbadta. Friwald Judit szerint az ilyen embernek nincs helye a politikában.

  • Devizahiteles károsult lakására csapott le a momentumos jelölt

Hír Tv/Klikktv

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas! A világ legnagyobb és legbefolyásosabb konzervatív rendezvényén Orbán Viktor mond nyitóbeszédet! A magyar miniszterelnök dallasi beszéde augusztus 4-én 20 óra 30 perctől a HírTV műsorán!!!
Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!