2024. 09. 12. Csütörtök Mária napja
Jelenleg a TV-ben:

Televíziós vásárlási műsorablak

Következik:

Híradó 12:00

Belföld

Az operatív törzs úgy döntött, hogy az esti tűzijátékot megtartják, de egyóra csúszással + videó

Reggel hét óra óta folyamatosan ülésezik a nemzeti ünnep biztonságos lebonyolításáért felelős operatív törzs.19 óra után megérkezett a hír, hogy miként döntöttek az esti tűzijátékról.

  • Az operatív törzs úgy döntött, hogy az esti tűzijátékot megtartják, de egyóra csúszással + videó

A tudósító ismertette az államtitkár üzenetét. Kovács Zoltán ezt írta 19 óra után a Facebookra:

"Az operatív törzs egész nap intenzíven figyelemmel kísérte és óránként értékelte az időjárással kapcsolatos fejleményeket. A jelenlegi előrejelzés és tudásunk szerint szerint Budapest felett az esti órákban az időjárás kedvezően alakul, így a tervezett időpontban, 21 órakor megtartható a Szent István-napi ünnepi tűzijáték.

Amennyiben váratlanul kedvezőtlen változás lesz az időjárásban, az operatív törzs azonnal be tud avatkozni, valamint haladéktalanul tájékoztatást ad. Számunkra az emberek biztonsága a legfontosabb!"

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Sérült siklóernyőst mentettek a Gerecsében

Sérült siklóernyőst mentettek a Gerecsében

Sziklafalnak csapódott, súlyosan megsérült siklóernyőst hoztak le szerda éjjel a Gerecsében, a Pes-kő barlang melletti sziklafalról - közölte a Magyar Barlangi Mentőszolgálat koordinátora csütörtökön az MTI-vel.
Orbán Viktor a boszniai szerb elnökkel tárgyalt

Orbán Viktor a boszniai szerb elnökkel tárgyalt

Orbán Viktor miniszterelnök csütörtökön a Karmelita kolostorban tárgyalt Milorad Dodikkal, a Bosznia-hercegovinai Szerb Köztársaság elnökével - tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke.
A nap kérdése

A nap kérdése

A németeknek járó forrásokat is visszatartja Brüsszel a határellenőrzés miatt?
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!