2024. 09. 17. Kedd Zsófia napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Következik:

Komment 17:45

Háború Ukrajnában

Háború Ukrajnában és Izraelben: Orbán Viktorral is példálózott Donald Trump az elnökjelölti vitán + videó

A Napindítóban Hidegkuti Konstantin és Bidló Gábor élőben elemezték a legfrissebb híreket.

  • Háború Ukrajnában és Izraelben: Orbán Viktorral is példálózott Donald Trump az elnökjelölti vitán + videó

Nagyszabású dróntámadást hajtottak végre az ukránok Oroszország ellen.

"Megintcsak kettős jellegű volt ez a dróntámadás. Egyszerre volt alapvetően katonai célja, illetve az ilyen jellegű dróntámadásoknál nem szabad azt elfelejteni, hogy jobban szeretik a civil célpontokat támadni. (...) Ezek a dróntámadások nem csak támadó jellegűek, hanem az orosz légvédelemnek a pozícióit, illetve a légvédelemnek az állásait, reakcióját, illetve potenciálisan az egyéb zavaró berendezéseket, vagy azoknak telepítését, illetve elektronikai berendezések zavarásának teljesítményét is szokták mérni. Ez alapján lehet igazítani a már meglévő stratégiát."

- fogalmazott Hidegkuti Konstantin, nemzetközi kapcsolatok szakértője, a moszkvater.com állandó szerzője.

Kivezeti a földalapú támogatást az EU a gazdatüntetések után

"Ez minden országra nézve egy előre meghatározott összeg, amit a ténylegesen igénybe vehető terlet alapján kerül szétosztásra. Ennek az összege minden évben picit változik, de a lényege az, hogy legyen egy stabil jövedele, bevétel azoknak, akik földtulajdonnal rendelkeznek. (...) A legnagyobb támadás az egész földalapú támogatással szemben az az, hogy nem azok kapják, akik ténylegesen megművelik, hanem nagyon sokan olyanok is, akik pénzügyi befektetők vagy hozományból gazdálkodók. (...) Sokan már érdemnem nem a földműveléssel foglalkoznak, de ezt a támogatást mégis felveszik és számukra bevételt jelent."

- mondta Bidló Gábor, a BudaGabona ügyvezetője.

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Gál Kinga: támogatjuk Matteo Salvinit

Gál Kinga: támogatjuk Matteo Salvinit

Matteo Salvinire a palermói ügyészség emberrablás és hivatali hatalommal való visszaélés vádja miatt kérte hat év börtönbüntetés kiszabását.
Orbán Viktor a Lajtánál + videó

Orbán Viktor a Lajtánál + videó

Orbán Viktor miniszterelnök a Lajta-menti árvízvédelmi munkálatokat ellenőrzi Hegyeshalom térségében. A kormányfő megadta az engedélyt a Lajta főmeder és a Balparti Csatorna közötti szükségtározó megnyitására.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!