2021. 12. 04. Szombat Borbála, Barbara napja
Jelenleg a TV-ben:

Troll - A keménymag szájkosár nélkül

Következik:

Híradó 22:00

Belföld

A kormány továbbra is megvédi Magyarországot

A kormány meg fogja védeni Magyarországot és a schengeni határokat. Ezt az igazságügyi miniszter írta közösségi oldalán, miután Európában ismét napirendre került a migráció kérdése. A tárcavezető kiemelte, hazánk álláspontja változatlan, a segítséget kell odavinni, ahol arra a legnagyobb szükség van, nem pedig a problémát a kontinensre hozni. Megismételte korábbi kijelentését is, miszerint az nem emberi jog, ha valaki egyik nap felkel és úgy dönt, hogy mostantól a világ másik részén fog lakni. Egy másik országnak pedig minden ellenőrzés nélkül be kell őt engednie.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrisebb híreink

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

Hamarosan indul a 12 év alattiak oltása

A háziorvosok már felmérik az igényeket, hogy összesen hány 5 és 12 év közötti gyermeknek szeretnék beadatni a szülők vagy hozzátartozók a védőoltást.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!