2024. 07. 15. Hétfő Henrik, Roland napja
Jelenleg a TV-ben:

Komment

Következik:

Napindító 07:30

Vezércikk

Vezércikk - Stoltenberg ígérete garancia arra, hogy tényleg kimaradunk a háborúból? + videó

Vajon a NATO-főtitkár tényleg szabaduló kártyát adott-e a magyar kormánynak a nyugat-európai háborús uszítók közösségéből? A kérdésről a Vezércikk vendégei is véleményt mondtak.

  • Vezércikk - Stoltenberg ígérete garancia arra, hogy tényleg kimaradunk a háborúból? + videó

A tartalomból: 

  • MEGÁLLAPODÁS - Nem mennek magyar katonák Ukrajnába
  • REFORM - Tuskék eltörölnék a magyar-lengyel barátság történetét
  • FEJCSERE - A Szentkirályira adott szavazatokkal fordítanának Vitézyék
  • FEJCSERE - A Szentkirályira adott szavazatokkal fordítanának Vitézyék
  • HELYCSERE - Letette az esküt az új kulturális és innovációs miniszter

Vendégeink: 

  • Gajdics Ottó, aki szerint a Jens Stoltenberggel történő megállapodás azt bizonyítja, hogy Magyarországgal meg lehet egyezni, hiába állították az ellenkezőjét.
  • L. Simon László, aki helyesnek véli a magyar álláspontot, de továbbra is azt tartaná jónak, hogy a NATO ne avatkozzon bele az orosz-ukrán háborúba.
  • Deák Dániel, aki szerint nem tudjuk megakadályozni Franciaország vagy Amerika beavatkozását, csak annyit tudunk tenni, hogy Magyarországot kívül tartjuk ezen a konfliktuson.

Műsorvezető: M. Kovács Róbert

Teljes adás: 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Vezércikk – Békemissziója részeként Donald Trumppal tárgyalt Orbán Viktor + videó

Vezércikk – Békemissziója részeként Donald Trumppal tárgyalt Orbán Viktor + videó

Orbán Viktor miniszterelnök csütörtök este – békemissziója következő állomásaként – tárgyalást folytatott Donald Trumppal, az Egyesült Államok korábbi elnökével – tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke. A Floridában lezajlott megbeszélésen a béke lehetőségeiről volt szó – áll a közleményben. A témáról a Vezércikk vendégei is elmondták a véleményüket. Műsorvezető: Gajdics Ottó.
Vezércikk – Kigolyóznák a patriótákat az EP-bizottságokból + videó

Vezércikk – Kigolyóznák a patriótákat az EP-bizottságokból + videó

A NATO 75. évfordulós csúcstalálkozójának hivatalos megnyitója előtt Antony Blinken amerikai külügyminiszter tárgyalt Jens Stoltenberg, NATO-főtitkárral is. A NATO 700 millió dollár értékben kötött szerződést Stinger-rakéták gyártására tagállamaiban - jelentette ki Jens Stoltenberg. A Vezércikk vendégei Both Hunor, Deák Dániel és Lentulai Krisztián voltak. A műsort M. Kovács Róbert vezette.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!