2021. 10. 27. Szerda Szabina napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Sporthírek 22:50

Vezércikk

Vezércikk: Már a Telexnek is gyanús az előválasztási adatkezelés

A tartalomból: Már a Telexnek is gyanús az előválasztási adatkezelés; Gyurcsány az offshore-gyanús DK-s jelöltnek hisz; Karácsony szerint kétharmaddal is nyerhetne az ellenzék. A Stúdióban Ferencz Orsolya, Boros Bánk Levente és Néző László. Műsorvezető: M. Kovács Róbert.

Az ellenzéki előválasztás során a szervezők sem annak titkosságát, de úgy tűnik, a tisztaságát sem tudják biztosítani - állítja még a baloldali Telex is.

Gyurcsányék állítják, hogy az offshore-gyanúba keveredett jelöltjük bizonyítékokkal cáfolja az ellene felhozott vádakat - mosdat a 24.hu.

Karácsony nyíltan kritizálja a szövetséges jelölteket. Az Index szerint Vadai Ágnes rá is koppintott az orrára.

Ez valódi belső marakodás, vagy csak ezzel igyekeznek népszerűbbé tenni a Gyurcsány-showt? A jelek szerint Zuglóban bevált.

Lapajánlónkban a Magyar Demokrata vezető szerkesztője, Bándy Péter adot nekünk betekintést a szerdán megjelenő lapszámba.

A Vezércikkben határon túli médiumok hírei között is szemezgetünk, ezúttal Farcádi Botond, a Háromszék főszerkesztője ajánlja egyik hírüket nézőink figyelmébe.

Teljes adás: 

További epizódok

Vezércikk: Előbb vagy utóbb az igazság felül fog kerekedni a balliberális szalonok hazugságán

A Vezércikkben Néző Lászlóval, Ómolnár Miklóssal és Rákay Philippel vette górcső alá a bal- és a jobboldali lapok cikkeit M. Kovács Róbert. 2021. október 27.

Vezércikk: Vita helyett ellenzéki bohóckodás az Országházban

Dosszié; Beszólások; Kedvelések. A napi hírek hátterébe ezúttal Ferencz Orsolya, Boros Bánk Levente és Gajdics Ottó pillantott be. Műsorvezető: M. Kovács Róbert. 2021. október 26.

Vezércikk: Vajon Budapest ügyei is untatják Karácsony Gergelyt?

A Vezércikk vendégei Lánczi Tamás, deák Dániel és Bayer Zsolt voltak. 2021. október 22.

Legfrisebb híreink

Kiképzésen a gripen pilóták

A kecskeméti Szentgyörgyi Dezső Repülőbázis Gripen pilótái október 25-e és 28-a között, gyakorló repüléseket hajtanak végre.

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!