2024. 07. 22. Hétfő Magdolna napja
Jelenleg a TV-ben:

Napindító

Következik:

Napindító 09:30

Vezércikk

Vezércikk - Folytatódik Magyar Péter politikai szemfényvesztése + videó

Korábbi ígéreteivel ellentétben - úgy tűnik - mégis EP-képviselő akar lenni Magyar Péter? A kérdésről látszólag megszavaztatja a támogatóit, a szavazásnál azonban csak a képviselői mandátum felvétele melletti érveket hozott fel. A témában a Vezércikk vendégei is véleményt mondtak.

  • Vezércikk - Folytatódik Magyar Péter politikai szemfényvesztése + videó

A tartalomból: 

  • FELAJÁNLÁS - Magyarország kész a közvetítésre Oroszország felé
  • GIGABÍRSÁG - Egyértelműen brüsszeli bosszú az EU-bíróság ítélete?
  • ELLENTMONDÁS - Magyar Péter a képviselősége mellett szóló érveiről szavaztatja követőit
  • KRITIKA - Gyurcsány Ferencet már a DK-n belül is leváltanák

Vendégeink: 

  • Móczár Gábor aki fontosnak tartja, hogy a magyar kormány minden lehetséges fórumon hangsúlyozza, a további humanitárius katasztrófa elkerülése érdekében tartja fenn a kommunikációt Oroszországgal
  • Ómolnár Miklós aki úgy látja, hogy ez nem békekonferencia volt, hanem sokkal inkább a NATO hadművelet politikai és pszichológiai előkészítése
  • ifj. Lomnici Zoltán akinek az az álláspontja, hogy a transzatlanti elit valójában nem készül a békére, és a proxiháborút egy hibrid hidegháború fogja felváltani

Műsorvezető: M. Kovács Róbert

Teljes adás: 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!