2021. 12. 02. Csütörtök Melinda, Vivien napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Radar 17:30

Troll

Troll: Márki-Zaynak mennyire lesz könnyű, vagy nehéz dolga Gyurcsánnyal?

Meghívott vendégeink kísérletet tettek arra, hogy kielemezzék: Márki-Zay Péter alvó ügynök-e vagy sem? Mennyire lesz könnyű, vagy nehéz dolga Gyurcsány Ferenccel? Azt is megnéztük, hogy milyen dress code van most a Parlamentben. Kiderül, ki is hordja az ország legdrágább pólóját? Miért is mondhatjuk azt, hogy az egész ellenzék egy virtuális valóságban él? És miért kellett megvédeni Deák Dánielt? A Trollban ezúttal Apáti Bence, Gav Duncan, Tóth Szabi és Kalmár Tibor. Műsorvezető: Lentulai Krisztián.

További epizódok

Troll: Az új hír a baloldalon, hogy a Fidesz akarta megvenni a Városházát

Lentulai Krisztián vendégei Vincze Emília, Apáti Bence, Tóth Szabi és Németh Alajos "Lojzi" voltak az e heti Trollban. 2021. november 27.

Troll: Kiderült, kik álltak valójában a Gyurcsány-film letiltása mögött

Egy meggyőződéses jobbos várost becsaptak! Mi történik Tapolcán? Vincze Emília, a Célpont riportere, Gav Duncan skót Fidesz-bérenc és Tóth Szabi zenész a Trollban. Meghívott vendégünk pedig ezúttal Kálomista Gábor producer volt. Műsorvezető: Lentulai Krisztián. 2021. november 20.

Troll: Ha nincs a jobboldali sajtó, akkor a Városházát lehet, hogy el is adják

Lentulai Krisztián vendégei az e heti Trollban Tóth Szabi zenész, Apáti Bence a Magyar Nemzet főmunkatársa, Gav Duncan a skót Fidesz-bérenc és mai sztárvendégünk Sasvári Sándor színművész. 2021. november 13.

Legfrisebb híreink

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

Troll: Márki-Zay Péter a politikai Alekosz

A HírTV kekeckedő műsorában ezúttal Palányi Nóra, a Karc FM riportere, Tóth Szabi zenész, Kalmár Tibor író, médiaguru és Gav Duncan skót Fidesz-bérenc tartott sajátos elemzést. Műsorvezető: Lentulai Krisztián.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!