2019. november 13.,
szerda, Szilvia napja

Troll: „Jávor Benedek lesz Ujhelyi István táskahordozója Brüsszelben”

2019. június 7., péntek 21:55

Emlékeznek még arra, amikor arról beszéltünk, hogy az ellenzéki újságírók politikai aktorok? Mi is, és most íme a bizonyíték. Kálmán Olga ugyanis – a DK ráhatására – beállt a főpolgármester-jelöltek sorába. Ezzel egyébként Gyurcsány Ferenc adott egy hatalmas gyomrost Karácsony Gergelynek. A szocialisták is nagyot mentek a héten. Szanyi Tibor sajátjainak olvasott be, a kirúgott kommunikációs igazgató pedig férgezett és patkányozott egy jó nagyot. Ez csak két téma a sok közül, amelyek a Hír Tv Troll című műsorában terítékre kerültek. M. Dobos Marianne műsorvezető vendégeivel, Boros Bánk Leventével, a Médianéző ügyvezetőjével, Szarvas Szilveszterrel, a Pestisrácok.hu főszerkesztőjével, és Pindroch Tamással, a Figyelő főmunkatársával a magyar ellenzék belpolitikai gubancait próbálták szétszálazni.

Dobrev Klára bemutatta a nagyközönségnek is Kálmán Olgát. Nem mintha eddig nem ismertük volna, de most megismertük egy új minőségében: „független” főpolgármester-jelölt lett, a DK támogatásával, rábeszélésével – mondta felvezetőjében M. Dobos Marianne.

Szarvas Szilveszter úgy nyilatkozott: nagyon kevesli Kálmán Olga indítását, kéne egy „médiapárt” ellenzéki újságírókkal.

„Akár Veiszer Alindát is haza lehetne igazolni a magyarellenes szlovák rádióból. Ott van Csintalan Sándor, akinek még kormányzati tapasztalata is van, pontosan tudjuk, hogy milyen. Aztán itt van a 444-es Uj Péter, aki a Soros-dollárokkal nagyon jól bánik, ő lehetne pénzügyminiszter. Egy csomó ilyen „független” ellenzéki médiaszereplő van, aki beállhatna a sorba”

– vélekedett a Pestisrácok.hu főszerkesztője.   

Boros Bánk Levente szerint két olyan figura van most, aki „nyögvenyelősen próbálkozik az interneten": az egyik volt Kálmán Olga, aki az EP-választások előtti videójával ismét „berobbant a nyilvánosságba”, a másik pedig Vona Gábor, aki rappeléssel próbálta magára felhívni a figyelmet.

"Komoly lehetett a verseny Gyurcsány Ferencéknél, hogy most akkor melyiket válasszák, mert hogy mindkettő már éppen a felejtés homályába veszett majdnem”

– vélekedett a Médianéző ügyvezetője, majd hozzátette:

mindketten nagy dérrel-dúrral hagyták ott az előző állomáshelyüket – Vona a Jobbikot, Kálmán Olga pedig a Simicska-tévét –, abban bízva, hogy pusztán a nevük elég lesz a fennmaradásukhoz. Most végre Kálmán Olga újra képernyőn lesz.

Pindroch Tamás csalódottságának adott hangot. Ő Nagy Blankára számított.

„Kálmán Olga elviszi előle a műsort”– fogalmazott a Figyelő főmunkatársa.   

A továbbiakban szó esett Karácsony Gergely hátbatámadásáról, Szanyi Tibor elhíresült leveléről, amelyben a pártját szapulja, Dobrev Klára lehetséges EP-alelnöki posztjáról, valamint azt is megvitatták a stúdióban ülő vendégek, hogy állítólag Jávor Benedek lesz Ujhelyi István táskahordozója Brüsszelben.

Hír TV