2024. 04. 23. Kedd Béla napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Vezércikk 21:00

Troll

Troll: Hogy valakinek 90 évesen is Orbán Viktor a legnagyobb problémája

Balliberális médiaverseny Soros György kegyeiért, avagy, hogy köszönts fel egy filantróp embert? 90 éves lett a tőzsdespekuláns és a Népszava készített vele interjút. Természetesen egyebek mellett erről is szó esett Troll című műsorunkban. Ezúttal Pindroch Tamás, Lentulai Krisztián és Boros Bánk Levente tartott rendhagyó elemzést M. Dobos Marianne műsorvezetése mentén.

  • Troll: Hogy valakinek 90 évesen is Orbán Viktor a legnagyobb problémája

Szerencsére senki sem számozott át trolibuszt 90-esre, mint ahogy annak idején 70-es trolibuszt Sztálin 70. születésnapján avatták fel, bár Karácsony Gergely megtehette volna, de nem tette meg, tehát még van remény – mutatott rá Pindroch Tamás. A Figyelő főmunkatársa felidézte, a balliberális oldal mindig azzal vádolja Orbán Viktor kormányfőt, hogy pénteki rádióinterjújában a mikrofonállvány ül ott és nem kérdez tőle semmi. Szerinte a mostani Soros-interjú volt ilyen, hiszen semmilyen kardinális kérdésre nem kellett válaszolnia.

Boros Bánk Levente szerint az interjúban egy arculatépítést lehet látni, hogy Soros György valójában filantróp, sportos és egyáltalán nem tőzsdespekuláns.

M. Dobos Marianne felvetésére, hogy Soros vajon miért nem a tenisszel és miért megint Orbán Viktorral és a lengyelekkel foglalkozik, Lentulai Krisztián elmondta,

olyan mintha létezne ez a mesterterv, amit gyakran Soros-tervnek hívunk, azt elképzeljük egy puzzle játékban és olyan mintha két elem nem passzolna oda neki, a lengyel és a magyar darabka. A Karc FM főszerkesztő-helyettese szerint hihetetlen, hogy 90 évesen valakinek ez a legnagyobb problémája.

Adásunkban bemutattuk azt a Facebook-posztot is, ami szerint Alexander Soros, a tőzsdespekuláns fia gratulált a Demokrata Párt új alelnökjelöltjének, Kamala Harrisnak. Pindroch Tamás szerint egyértelmű, hogy az elnökjelölt Joe Biden egy báb, hiszen, ha Biden elhunyna elnökként akkor Harris lépne elő elnökké választás nélkül.

A Soros-klán mindig is a demokratákat támogatta anyagilag és politikailag is, most pedig elsődleges célja Trump leváltása – tette hozzá Boros Bánk Levente.

Teljes adás: 

HírTV 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Troll: „Ezt a meccset a Himnusz alatt nyertük meg”

Troll: „Ezt a meccset a Himnusz alatt nyertük meg”

A HírTV kekeckedő műsorában ezúttal Dezse Balázs, a Karc FM műsorvezetője, Kalmár Tibor író, médiaguru, Gav Duncan skót Fidesz-bérenc és Apáti Bence, a Fidesz illiberális NER-táncosa tartott sajátos elemzést. Műsorvezető: Lentulai Krisztián.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!