2021. április 10.,
szombat, Zsolt napja

Troll: Egy igazi kakofónia, ami kijön az ellenzékből

Hír TV

2021. március 5., péntek 21:32

M. Dobos Marianne vendégei Boros Bánk Levente a Médianéző ügyvezetője, Kacsoh Dániel a Mandiner belpolitikai rovatvezetője és Pindroch Tamás a Figyelő főmunkatársa voltak az e heti Trollban.

 

Két hétre lezárják az országot, ezzel kapcsolatban megdöbbentő cikkek születtek. 

A Népszava cikkét hozta fel példaként a Figyelő főmunkatársa, utalva arra, hogy a lap szerint későn zár az ország, hiszen hetek óta itt a harmadik hullám. Ahogy Pindroch Tamás fogalmazott: Ő úgy emlékszik az ellenzék még két hete nyitni akart mindent.  Egyeztethetne a Népszava a saját szimpatizáns pártjaival, hogy mit ír - tette hozzá. 

Hozzuk szóba Ujhelyi Istvánt is, aki szintén kidolgozott egy valahány pontos tervet, egy ellenzéki javaslatot - reagált a hírre Kacsoh Dániel. Az ellenzéki sajtótól folyamatosan azt hallgattuk, hogy a kormánynak azt kellene csinálnia, amit az unió mond és nem lenne szabad külön utakon kínai és orosz vakcinát beszerezni - fejtette ki a Mandiner belpolitikai rovatvezetője. 

Az ellenzék szempontjából most ők lubickolnak, - addig amíg nem állnak össze egy Gyurcsány - párttá, - mindenki azt mond amit akar.

Egy igazi kakofónia, ami kijön az ellenzékből

- mondta Boros Bánk Levente a Médianéző ügyvezetője.

Teljes adás:

Hír TV