2024. 04. 26. Péntek Ervin napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Napi aktuális 19:15

Troll

Troll: Bármilyen döntés született volna, az ellenzék így is, úgy is kritizál

Mindenki diktatúrázik a koronavírus-törvény miatt, még a Momentum is, akinek saját polgármestere ismerte el, hogy visszaélt a törvény adta hatalmával. Kínos, mint ahogy Szabó Tímea mondanivalója is, amikor arról beszélt, hogy Mészáros Lőrinc nem adott semmit a koronavírus-elleni védekezésre. Aztán Dopeman is kiosztotta az ellenzéket élén Karácsony Gergellyel, akinek úgy tűnik, egyre megterhelőbbek a napjai.

  • Troll: Bármilyen döntés született volna, az ellenzék így is, úgy is kritizál

„Teljesen természetes volt, hogy bármit jelent be Orbán Viktor, hogyha most szétosztana mindenki közt egy millió dollárt fejenként az sem tetszene nekik. Igazából teljesen felesleges ezekkel a cikkekkel olyan értelemben foglalkozni, hogy bármilyen hasznos tudást megszerzünk belőle”

- reagált az ellenzéki sajtó Orbán Viktor gazdaságmentő csomagjáról szóló cikkeire Kacsoh Dániel, a Magyar Hírlap lapszerkesztője.

„Előre bemondanak valamit, gőzük sincs arról, hogy mi lesz. Lehet, hogy össze sem dugják a fejüket brainstorming keretében, de ők már előre tudják, hogy bármit fog az Orbán bejelenteni, azt le kell szarozni, mert náluk ez az alapállás”

- mondta Lentulai Kirsztián, a Karc Fm főszerkesztő-helyettese.

„Ami a legérdekesebb, hogy végül egyébként hónapok múlva majd meglátjuk, hogy kinek lett igaza. Én a miniszterelnökkel értek egyet, hogy majd talán lesz esélyük, amikor bocsánatot kérhetnek”

- fogalmazott Boros Bánk Levente, a Médianéző ügyvezetője.

Teljes adás:

HírTV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Troll: „Ezt a meccset a Himnusz alatt nyertük meg”

Troll: „Ezt a meccset a Himnusz alatt nyertük meg”

A HírTV kekeckedő műsorában ezúttal Dezse Balázs, a Karc FM műsorvezetője, Kalmár Tibor író, médiaguru, Gav Duncan skót Fidesz-bérenc és Apáti Bence, a Fidesz illiberális NER-táncosa tartott sajátos elemzést. Műsorvezető: Lentulai Krisztián.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!