2024. 03. 29. Péntek Auguszta napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Troll

Troll: Baloldali álhír parádé a köbön

Megszokhattuk, hogy a járvány alatt bármit is tesz a kormány, az a baloldal szemüvegén keresztül soha nem lesz jó. Válogattunk a legújabb cikkekből. Márki-Zay Péter kicselezné a vírust, elmondtuk hogyan. Álhír parádé a köbön: Vadai Ágnes, Dobrev Klára és Kunhalmi Ágnes. Szép hölgykoszorú, éppenséggel csak nem mondtak igazat.

  • Troll: Baloldali álhír parádé a köbön

 

„Néhány óra múlva mindig kiderül, hogy nem úgy és nem is úgy van tényleg valójában, hanem teljesen máshogy. Az egészségügyről írnak, de valójában bizonytalanságot akarnak kelteni. Ez nem az egészségügyről, meg nem a védekezésről szól, hanem kormányellenes hangulatot akarnak kreálni ezek az ellenzéki médiumok. Erről szól a dolog.”

- hangsúlyozta Pindroch Tamás, a Figyelő főmunkatársa.

„Az a lényeg, hogy ami most van, az úgy nem jó és amint máshogy lesz, akkor úgy nem lesz jó. (…) Néhányan, hogyha leülnénk, ugyanezeket a kritikákat, cikkeket meg tudnánk írni, anélkül, hogy foglalkoznánk bármivel is érdemben.”

- jegyezte meg Kacsóh Dániel, a Magyar Hírlap lapszerkesztője, a baloldal véleményalkotásával kapcsolatban.

„Majd ezt követően egy kis politikai feljátszás után Dobrev Klára (…), gyerekek, ez a másik, hogy szakmailag azt ki kell elemezni, mert el tudom képzelni, hogy a saját törzsközönségük benyalta azt, amit az a nő előadott.”

- mondta Boros Bánk Levente, a Médianéző ügyvezetője, Dobrev Klára kb. egyórás propagandavideóját illetően.

Teljes adás:

Kapcsolódó anyagok:

„Dobrev Klára annyi kamuhírt elindított, hogy simán elmehetne álmentősnek”

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Troll: „Ezt a meccset a Himnusz alatt nyertük meg”

Troll: „Ezt a meccset a Himnusz alatt nyertük meg”

A HírTV kekeckedő műsorában ezúttal Dezse Balázs, a Karc FM műsorvezetője, Kalmár Tibor író, médiaguru, Gav Duncan skót Fidesz-bérenc és Apáti Bence, a Fidesz illiberális NER-táncosa tartott sajátos elemzést. Műsorvezető: Lentulai Krisztián.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!