2024. 02. 27. Kedd Edina napja
Jelenleg a TV-ben:

Napindító

Következik:

Napindító 09:30

Troll

Troll: Az unióban sokan csak a kiátkozáshoz értenek igazán

Kétségkívül a hét trollkodása, hogy a magyar kormány is aláírta a jogállamiságért és sajtószabadságért aggódók nyilatkozatát. Mindenesetre itthon szinte minden ellenzéki újságíró a sajtó szabadságát temeti, úgy, hogy ezt egyébként leírhatják, elmondhatják. Aztán azt mondják, hogy a koronavírus párttállástól független, néhány orgánum mégis fontosnak tartotta leírni a győri polgármester hovatartozását.

  • Troll: Az unióban sokan csak a kiátkozáshoz értenek igazán

„Megdöbbentőnek tartom azt, hogy Nyugat-Európában ennyit hazudnak Magyarországról. Ezek olyan nyílt színű hazugságok, hogy például az Egyesült Államokban azok a szenátorok valamit össze-vissza beszélnek, hogy az én képen lesülne az ő helyükben, hogyha ilyeneket hazudoznék az ő országukról”

- mondta Pindroch Tamás, a Figyelő főmunkatársa.

„Kétharmados többség a vírus előtt is volt és a vírus után is lesz. Nagy különbség nem lesz, tehát ha a kormány egy kétharmados törvényt akar meghozni, akkor a kormánytöbbség biztosítható. (…) Az én kollégáim között is vannak olyanok, akik bújják a nemzetközi sajtót és teljesen fel vannak háborodva”

- fogalmazott Boros Bánk Levente, a Médianéző ügyvezetője. Hozzátette, minél többet támadják az országot és Orbán Viktort külföldön, annál nagyobb lesz a támogatottsága itthon, az eddigi példák szerint.

„Kicsit a rossz diákra emlékeztetnek engem ők, akik a digitális tanrendben most eltévednek vagy rosszul érzik magukat, mert nem tudják papírgalacsinnal dobálni az előttük ülőket. Pont így viselkednek és egészen szánalmas, közben persze vérlázító is, amit művelnek, de ez politikailag a magyar kormánynak nagyon jó, hiszen járvány idején a közösségek és a társadalmak általában összefognak. Ezt teszik Európa más országaiban is, mégis Európa más országai és liberális politikusai mi mással foglalkoznának, nem a koronavírussal, hanem Orbán Viktorral”

- fejtette ki véleményét a PestiSrácok.hu főszerkesztő-helyettese, Szarvas Szilveszter.

Teljes adás:

HírTV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Troll: „Ezt a meccset a Himnusz alatt nyertük meg”

Troll: „Ezt a meccset a Himnusz alatt nyertük meg”

A HírTV kekeckedő műsorában ezúttal Dezse Balázs, a Karc FM műsorvezetője, Kalmár Tibor író, médiaguru, Gav Duncan skót Fidesz-bérenc és Apáti Bence, a Fidesz illiberális NER-táncosa tartott sajátos elemzést. Műsorvezető: Lentulai Krisztián.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!