2024. 04. 20. Szombat Tivadar napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Vezércikk 06:00

Troll

Troll: Amíg ők a bemelegítő pályán bohóckodtak, addig a centerpályán a Fidesz behúzta a pontot

A Hont-Jámbor koalíció lehetőségéről, az egy percre megérkezett valóságról és a centerpályán behúzott pontról is beszéltek a Hír TV Troll című műsorának vendégei az ellenzéki összefogás és széthúzás kapcsán.

  • Troll: Amíg ők a bemelegítő pályán bohóckodtak, addig a centerpályán a Fidesz behúzta a pontot

Az elmúlt napok összellenzéki össze nem fogásával foglalkozott a Troll című műsorunk legutóbbi adása is. Négy ellenzéki párt - az MSZP, a DK, a Momentum és a Párbeszéd - megegyeztek abban, hogy a budapesti kerületeket, hogyan felosztják egymás között  egymással. Ketten - a Jobbik és az LMP - kimaradt a nagy összefogásból, de nem csak a két párt elégedetlen a hanem egyes publicisták is. a „Ránts vállat! Válts ellenzéket!” című írásában Hont András is hangot adott nemtetszésének. M. Dobos Marianne műsorvezető a HVG publicistájának írását foglalta össze, mely arról szól, hogy előbb az ellenzéket kéne leváltani ahhoz, hogy a Fidesz leváltható legyen. Majd idézte a Mércéről Jámbor András "Miért hazudtok folyton nekünk?" írását is, mely szintén az ellenzéket elemzi. 

Pindroch Tamás a két írásra annyit reagált: "lehet itt okoskodni, de az újságíró nem fog politikát csinálni. Ki fog? A Hont-Jámbor koalíció?"

Hont András és Jámbor András mutatja meg, hogy mennyire frusztráltak és dühösek, különösen április 8.-a miatt, amikor az ő ellenzékük nem tudta a kormányt leváltani. - ezt már Szarvas Szilveszter jegyezte meg. A PestiSrácok.hu főszerkesztő-helyettese Hont publicisztikájára - amely arról is szól, hogy az ellenzék hülye, le kell őket váltani - reagálva kijelentette:

„Most akkor megérkezett hozzájuk egy percre a valóság!"

Pindroch Tamás szerint nehéz kiigazodni ezeken a kritikákon, hiszen eddig az volt a bajuk, hogy nem fognak össze az ellenzéki pártok, most meg az a bajuk, hogy összefognak: „Mindenen tudnak vitatkozni és ez a szép az egészben."

Boros Bánk Levente közben megfejtette az ellenzék tragédiáját:

"Mindig más versenyen indulnak."

A Médianéző ügyvezetője magyarázatként hozzátette, az ellenzék most már az önkormányzati választásról beszél, pedig még csak az EP-szavazás jön. Boros Bánk Levente maradt a sportos vonalon és tavalyi országgyűlési választások kapcsán megjegyezte:

„Amíg ők a bemelegítő pályán bohóckodtak, addig a centerpályán a Fidesz behúzta a pontot."

Teljes adás:

Hír TV

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Troll: „Ezt a meccset a Himnusz alatt nyertük meg”

Troll: „Ezt a meccset a Himnusz alatt nyertük meg”

A HírTV kekeckedő műsorában ezúttal Dezse Balázs, a Karc FM műsorvezetője, Kalmár Tibor író, médiaguru, Gav Duncan skót Fidesz-bérenc és Apáti Bence, a Fidesz illiberális NER-táncosa tartott sajátos elemzést. Műsorvezető: Lentulai Krisztián.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!