2024. 04. 26. Péntek Ervin napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Radar 17:25

Troll

Troll: A Klubrádió most picit hallgat, egy fél év múlva meg újra fog indulni

Végérvényesen beköszöntött az elnyomás Magyarországon, hiszen már csak online sugároz a Klubrádió, a „bezzegszlovákiázó” szakértők bőszen hallgatnak, és a Facebook letiltott egy szörnyűséges, kirekesztő címlapot, ami egy nőből és férfiból álló házaspárt ábrázolt. A Troll vendégei Boros Bánk Levente, a Médianéző ügyvezetője, Kacsoh Dániel, a Mandiner belpolitikai rovatvezetője és Pindroch Tamás, a Figyelő főmunkatársa voltak.

  • Troll: A Klubrádió most picit hallgat, egy fél év múlva meg újra fog indulni

„Múlt vasárnap óta online sugároz a Klubrádió. (…) Hogy dolgoztátok fel ezt, hogy valóban most már az éterben nem hallható a rádió?”

-          kérdezte Trombitás Kristóf.

„Én most már rezignáltan nézem ezt a történést, ráadásul, ha jól olvasom, akkor igazából még a pályázat folyamatban van, úgy néz ki, hogy az egyetlen pályázó a Klubrádió”

-          mondta Kacsoh Dániel.

„A rádió beadta a pályázatát ugyanerre a frekvenciára, a frekvenciát úgy látszik, hogy meg is fogja nyerni, mert egyedül indul, tehát most a rádió egy picit hallgat – bár az interneten ugyanúgy hallgatható mint más frekvenciákon lehetne hallgatni - és egy fél év múlva vagy egy év múlva mintha mi sem történt volna, újra fog indulni”

-          jegyezte meg Pindroch Csaba.

„Mi történik pontosan? Annyira hülyék ezek – már bocsánat – a Klubrádiónál, hogy nem tudnak összerakni egy rendes pályázatot, de közben pedig folyamatosan jogszabályokat sértettek”

-          reagált Boros Bánk Levente.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Troll: „Ezt a meccset a Himnusz alatt nyertük meg”

Troll: „Ezt a meccset a Himnusz alatt nyertük meg”

A HírTV kekeckedő műsorában ezúttal Dezse Balázs, a Karc FM műsorvezetője, Kalmár Tibor író, médiaguru, Gav Duncan skót Fidesz-bérenc és Apáti Bence, a Fidesz illiberális NER-táncosa tartott sajátos elemzést. Műsorvezető: Lentulai Krisztián.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!