2024. 04. 19. Péntek Emma napja
Jelenleg a TV-ben:

Fidesz-KDNP kampánynyitója

Következik:

Paláver 16:30

Troll

Troll: A Karácsonyt támogató apparátus épp olyan balfék, mint maga Karácsony Gergely

A Hír TV Troll című vitaműsorában M. Dobos Marianne és vendégei a magyar közélet mindennapi furcsaságait tárták fel a nézőknek. Témáik között szerepelt, hogy ismét feltűnt Kálmán Olga, ezúttal Karácsony Gergely mellett, aki előbb metrót ígért az újpestieknek, aztán ugyanoda fákat meg futópályát. Lehet megint eltéved, vele az ilyesmi sűrűn előfordul Budapesten. A 444 a keresztény szabadság kapcsán már új Jézusnak hívja Orbán Viktort. Azt is megbeszélték, hogy a HVG sírt egy kört, amiért Tarlós István megafonnal kommunikált Tordai Bencével, könnyen meglehet már elfelejtették mi volt fél éve a parlamentben. De az adásban hoztak elég példát a kettős mércére, a vágyvezérelt újságírás meghökkentő állításai sem maradtak kommentárok nélkül és a stúdióba invitáltak szabadon beszéltek mindenről, ami kimaradt a balliberális gödörből. Erősödik a kampány, ami témát szolgáltatott Szarvas Szilveszternek a Pestisrácok.hu főszerkesztő-helyettesének, Pindroch Tamásnak és Kacsoh Dánielnek, a Magyar Hírlap lapszerkesztőjének.

  • Troll: A Karácsonyt támogató apparátus épp olyan balfék, mint maga Karácsony Gergely

A műsor zömét a fővárosi kampány eseményei tették ki, aminek hálás témája volt a főpolgármesteri babérokra törő Karácsony Gergely személye, aki pár hét alatt többszöri baklövése által ékesen bizonyította abszolút tájékozatlanságát a kerületek nevezetességeit és általában a főváros földrajzát illetően. A hajmeresztő terepismeretéről elhíresült ellenzéki főpolgármester-jelölt kampánycsapatáról M. Dobos Marianne megjegyezte:

„Oké, hogy mi Karácsony Gergelyről beszélünk, de mi van a mögötte lévő apparátussal, akik egyébként előkészítik neki ezeket az anyagokat? Én elképzelem, hogy van ilyen. Van mögötte vagy mellette jónéhány ember, akik – ha ő lesz a főpolgármester–, neki fognak dolgozni. Hogy ezek mit művelnek a Budapest térképpel?

„Azért ilyen horror-forgatókönyveket még véletlenül se vázolj fel” – vetette közbe Kacsoh Dániel, aki a gondolatába is beleborzongott, hogy Karácsony valaha főpolgármester lehessen.

„A Karácsony mögött álló emberek pont olyan minőségűek, mint maga Karácsony Gergely. Tehát, ugye, kijött az a kampányanyaguk is, ahol Budapestet nem tudták leírni. ’Budapetet’ írtak, és ezt nyilván nem Karácsony írta, hanem a kampánycsapata. De az ’S’ betű nem tűnt fel nekik, hogy kimaradt… – fogalmazott Szarvas Szilveszter.

„Összegezni lehet az ő programját. Budapest legyen egy ERDŐ! Kész! Ennyi. Ne legyen forgalom, Andrássy útnak vége, ültessük tele fákkal a kisföldalattit is” – vélekedett Pindroch Tamás, amire a Pestisrácok.hu főszerkesztő-helyettese úgy reagált:

„Igen, egy erdő, a közepén a Főpolgármesteri Hivatallal, ahol melegbár üzemel.”

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Szentkirályi Alexandra: Karácsony Gergely elnémult budapesti terveimre

Szentkirályi Alexandra: Karácsony Gergely elnémult budapesti terveimre

Karácsony Gergely elnémulva reagált budapesti terveimre. Én is elnémulnék a főpolgármester úr helyében, ha ilyen csapnivaló 4,5 év állna mögöttem városvezetőként - mondta Szentkirályi Alexandra, a Fidesz-KDNP főpolgármester-jelöltje a Facebook-oldalán pénteken közzétett videóban.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Troll: „Ezt a meccset a Himnusz alatt nyertük meg”

Troll: „Ezt a meccset a Himnusz alatt nyertük meg”

A HírTV kekeckedő műsorában ezúttal Dezse Balázs, a Karc FM műsorvezetője, Kalmár Tibor író, médiaguru, Gav Duncan skót Fidesz-bérenc és Apáti Bence, a Fidesz illiberális NER-táncosa tartott sajátos elemzést. Műsorvezető: Lentulai Krisztián.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!