2024. 04. 23. Kedd Béla napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Napi aktuális 19:15

Troll

Troll: A baloldali orgánumok a káosz érzetét keltik

Az e heti Trollban M. Dobos Marianne vendégei a stúdióban Kacsoh Dániel a Mandiner belpolitikai rovatvezetője és Pindroch Tamás a Figyelő főmunkatársa voltak, Skype-on pedig Rákay Philip kommunikációs- és médiaszakembert valamint Boros Bánk Leventét, a Médianéző ügyvezetőjét kapcsoltuk

  • Troll: A baloldali orgánumok a káosz érzetét keltik

 

  • Ott tartunk most, hogy több vakcinánk van arányaiban, mint másoknak.
  • Többet adunk be arányaiban, mint mások.
  • Mégis mi vagyunk a végén a sornak a baloldali véleményformálók értékítélete szerint.

-        vezette le válaszát a műsorvezetőnek Kacsoh Dániel. 

 A témával kapcsolatban Rákay Philip véleményére is kíváncsiak voltak, őt skype-on kapcsolták. A kommunikációs- és médiaszakember, producer is kifejtette véleményét a baloldali portálók hozzáállásáról a hazai oltáskampányban.

Abban érdekeltek a baloldali orgánumok, hogy a  káosz érzetét keltsék az emberekben.

Nem lehet játszani az emberek életével és kiszolgáltatottságával – tette hozzá

A műsor második részében csatlakozott a Troll csapatához, bár szintén csak skype-on Boros Bánk Levente a Médianéző ügyvezetője,

Teljes adás:

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Troll: „Ezt a meccset a Himnusz alatt nyertük meg”

Troll: „Ezt a meccset a Himnusz alatt nyertük meg”

A HírTV kekeckedő műsorában ezúttal Dezse Balázs, a Karc FM műsorvezetője, Kalmár Tibor író, médiaguru, Gav Duncan skót Fidesz-bérenc és Apáti Bence, a Fidesz illiberális NER-táncosa tartott sajátos elemzést. Műsorvezető: Lentulai Krisztián.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!