2024. 05. 21. Kedd Konstantin napja
Jelenleg a TV-ben:

Napindító

Következik:

Napindító 09:30

Troll

Troll: A 444 a fake news-ban hisz és a jövőben is abban fog hinni

A minőségi újságírás jegyében a 444 előbb közölt egy cikket, mint hogy maga az esemény megtörtént volna - erről is velős véleményt fogalmazott Pindroch Tamás, Szarvas Szilveszter és Boros Bánk Levente a Hír TV Troll című műsorában.

  • Troll: A 444 a fake news-ban hisz és a jövőben is abban fog hinni

Páros lábbal kéne kirúgni az újságírót, de a főszerkesztőnek is fel kellett volna mondania

- mondta Pindroch Tamás a 444 helytelen híreire reagálva, ahol a hírportál hamarabb hozott le egy hírt, mint ahogy az megtörtént volna.

Szarvas Szilveszter szerint a legnagyobb probléma ezzel az, hogy lepereg róluk, hogy hamis híreket hoznak létre, ráadásul normálisan elnézést sem tudnak kérni.

A szlovák parlamentben pedig arról beszélnek, betiltanák a külföldi himnuszok, így a magyar himnusz eljátszását, eléneklését is a rendezvényeiken. Boros Bánk Levente azt mondta, ahogy

Ceausescu sem tudta eltüntetni a magyarokat Romániából, úgy a szlovákok is öngólt rúgnak ezzel az intézkedésükkel, hiszen csak azt érik el, hogy feltüzelik a magyarokat mind a Felvidéken, mind pedig az anyaországban.

 Teljes adásunk: 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

A nap kérdése

A nap kérdése

A békepárti erők EP-győzelme megállíthatja a háborús pszichózist Nyugat-Európában?

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Troll: „Ezt a meccset a Himnusz alatt nyertük meg”

Troll: „Ezt a meccset a Himnusz alatt nyertük meg”

A HírTV kekeckedő műsorában ezúttal Dezse Balázs, a Karc FM műsorvezetője, Kalmár Tibor író, médiaguru, Gav Duncan skót Fidesz-bérenc és Apáti Bence, a Fidesz illiberális NER-táncosa tartott sajátos elemzést. Műsorvezető: Lentulai Krisztián.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!