2024. 06. 23. Vasárnap Zoltán napja
Jelenleg a TV-ben:

Svenk

Következik:

Vezércikk 08:05

Soroló

Soroló: Somogyi karácsonyfák

Somogy megyében nem változtak az idei karácsonyfaárak. A lucfenyő mérete 3000, az ezüstöt 4000 forintért adják. Stábunk a fenyőfarmon járt a vágásnál és a szállításnál.

  • Soroló: Somogyi karácsonyfák

Múlt héten kezdték a fenyők kivágását, de a munka a jövő héten is folytatódik Dél-Somogyban. Az egyik csurgói vállalkozás területén közel 40 hektáron nő a karácsonyfának való.

A fákat folyamatosan vágják és szállítják a cég telephelyére. A fákat magasság, méret és minőség szerint rendszerezik és hatalmas raklapra tesznek, így szállítják majd el a kamionokon.

A vásárlói igények megváltoztak, s ehhez a termelőknek igazodniuk kell. Aki idehaza a hagyományokat keresi, az a lucfenyőt viszi haza.

A részletekről Szabó István, a Fenyőfarm Kft. társtulajdonosa beszélt a Soroló stábjának.

További témáink:

Madárinfluenza

Madárinfluenza-veszélyre figyelmeztetett az országos főállatorvos. A rendelet szigorú állattartást ír elő, a beteg állatokról jelentést is kell készíteni.

Csodás gyümölcsecet

Az erjesztett gyümölcsecet a népi gyógyászat csodaszere. Bár boltokban is kapható, de az igazihoz nem kell vegyszer. A természetes gyümölcsecet titkos összetevői a Tündérkertből.

Teljes adás: 

HírTV

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!