2024. 06. 24. Hétfő Iván napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Csernobil öröksége: a Zóna 03:00

Soroló

Soroló: Mi történt a málnával?

A mezőgazdaságban is terjedő térinformatikai technológiák ma már kétséget kizáróan képesek hatékonyabbá tenni a termelést. A robbanásszerű fejlődésből a magyar kutatók is kiveszik a részüket. A Szegedi Tudományegyetem munkatársai egy német műholdas képalkotó eszköz űrből érkező adatait elemzik

  • Soroló: Mi történt a málnával?

Gazdálkodás az űrből

Már a Nemzetközi Űrállomás is segíti a magyar mezőgazdaság fejlődését. Műholdas felvételeket elemznek Szegeden

Pazarlás

A világon megtermelt élelmiszer harmada a szemétben végzi. Az agrárminiszter szerint Magyarországon is van lehetőség ennek csökkentésére.

Alig van málna

Mi történt a málnával? Harminc év alatt 28 ezer tonnáról 1000 tonnára esett vissza az országos termés.

 

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!