2024. 06. 13. Csütörtök Antal, Anett napja
Jelenleg a TV-ben:

Televíziós vásárlási műsorablak

Következik:

Kormányinfó 11:00

Soroló

Soroló: Innovatív módszerek

A mai Soroló című műsorunkban a Kaposvári Egyetem rendezte 13. Kaposvári Állattenyésztési Napok és a Baranya megyei Mágocson nem rég átadott automatizált tejfeldolgozó üzem kapcsán tudhattunk meg érdekességeket.

  • Soroló: Innovatív módszerek

13. alkalommal rendezte meg a Kaposvári Állattenyésztési Napokat a Kaposvári Egyetem. Idén a szakmai kiállításokon és családi programokon túl a résztvevők megismerhették a legújabb kutatási eredményeket. A gazdálkodók innovatív módszereket is elsajátíthattak. A KÁN-ra idén mintegy 25 000 ember látogatott el.

Bemutattuk milyen egy 21. századi tejfeldolgozó üzem ma Magyarországon. A Baranya megyei Mágocson olyan üzemet adtak át, ahol automatizált rendszer dolgozik. Az elképzelések szerint három megyében értékesítik majd az ott készülő tejtermékeket.

Teljes adás:

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!