2024. 05. 22. Szerda Júlia, Rita napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Láncreakció 13:00

Soroló

Soroló: Idén is megrendezték a Közétkeztetési Szakácsversenyt a SIRHA Kiállításon

A Soroló is jelen volt az idei élelmiszeripari seregszemlén, a SIRHA Kiállításon, ahol most is megrendezték a Közétkeztetési Szakácsversenyt. Szó esett a precíziós gazdálkodást középpontba állító PREGA Konferenciáról is, melyet február 18-án és 19-én tartanak Budapesten, valamint a műsor végén az is kiderült manapság miért tartják leginkább a birkát.

  • Soroló: Idén is megrendezték a Közétkeztetési Szakácsversenyt a SIRHA Kiállításon

Február elején rendezték meg az élelmiszeripar egyik legfontosabb seregszemléjét, ennek igen látványos része volt a Közétkeztetési Szakácsverseny. 2019 őszén 39 csapat nevezett és a SIRHA vásáron a 12 legjobb mutatta be ételeit a 15 fős zsűrinek. Némedi József mesterszakács és mint a verseny megálmodója valamint Zsigó Róbert államtitkár mesélt részletesen a közétkeztetésről és magáról a versenyről.

A folytatásban a PREGA Konferencia beharangozó sajtótájékoztatóján jártunk, 2020. február 18-án és 19-én több mint 150 előadás és 40 kiállító várja a szakmai érdeklődőket az Aquaworld Resort**** Budapestben.

A műsor legvégén az is kiderült miért tartjuk manapság a birkát.

Teljes adás:

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!