2024. 04. 21. Vasárnap Konrád napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Vezércikk 06:00

Soroló

Soroló - csúcstechnológiájú üvegháztól a kultúristállóig

  • Soroló - csúcstechnológiájú üvegháztól a kultúristállóig

Veresegyházán mesterséges fénnyel pótolják a télidőben igencsak hiányzó napfényt. A veresi üvegház rendszerből csúcsminőségű termékek kerülnek ki, a koktélparadicsom termesztéséhez nem használnak növényvédő vegyszereket.

Ináncsi Miklós nagyvállalkozó nem feledkezett meg szülőfalujáról, Szamossályiról. Tízmilliókkal támogatja a falut és munkahelyeket is teremtett a hátrányos helyzetben lévő településen.

10 éves a nagyegyházi Hangistálló. A százötven évesnél idősebb falak között most a kultúra talált otthonra. Az itteni koncertekre még 200 kilométernél távolabbról, Kecskemétről is rendszeresen érkezik közönség.

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!