2021. 11. 29. Hétfő Taksony napja
Jelenleg a TV-ben:

Soroló

Következik:

Hírek 00:00

Soroló

Soroló: 400 milliárd forintos támogatás

Klímaváltozásra készülve: génbankból elővett paradicsomokkal kísérleteznek – innováció díjat kaptak. Elismerték az Ökológiai Mezőgazdasági Kutatóintézet munkáját az OMÉK-on; Növekednek a termőföldek hektáronkénti támogatásai. Az ökotámogatások az elmúlt évekhez képest 70 százalékkal lesznek nagyobbak; Idén rekordot döntött a balatoni horgászat, most pedig újabb 300 tonna pontyot telepítenek a tóba.

További epizódok

Soroló: Magyar tök lepi el az európai nagyáruházakat

Európa-szerte a nagyáruházak vásárolják fel a legtöbb magyar tököt. A Soroló stábja Szegeden járt. 2021. november 27.

Soroló: A mezőgazdasági vállalkozók használják ki a mobilGAZDA előnyeit!

A részletekről Dr. Detre Miklós mezőgazdasági és vidékfejlesztési támogatásokért felelős elnökhelyettes beszélt stábunknak. 2021. november 20.

Soroló: Megélénkült hazánkban a kertbarát mozgalom

Fontos, hogy a kertészet ne legyen lekezelt, ezért lenne jó, ha minél több fiatal már korán megismerhesse ennek a nagyon szép szakmánal az alapjait, hogy legyen később is utánpótlás. 2021. november 13.

Legfrisebb híreink

Célpont: Cápák és jutalékok

A Hír TV oknyomozó riportműsorának első részében Karácsony Gergely és körének botrányairól, az ingatlanmutyikról és a BKV buszbeszerzési tenderéről rántottuk le a leplet. A továbbiakban a koronavírus-járvány negyedik hullámát vettük górcső alá. Műsorvezető: Gáll Csongor.

Áldott adventet kíván Orbán Viktor

Áldott adventet kíván a miniszterelnök is Facebook oldalán. Orbán Viktor azt írja: idén is több százezer levelet kapott és a legkisebbek is írtak. Arra is válaszol a videóban, hogy el tudja-e intézni, hogy legyen hó karácsonykor? Azt mondta: megpróbálta, de eddig még nem sikerült.

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!