2024. 04. 21. Vasárnap Konrád napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Poltikai hobbista 03:00

Soroló

Soroló

Burgonyanemesítés és a jövő; Itthonról otthonra, Sikeres tojástermelők

  • Soroló

A burgonyatermesztők számára nagy kihívást jelent a klímaváltozás és a vele járó szélsőséges idő. Ennek megoldási lehetőségeiről és a nemesítési eljárásról is szó lesz ma.

Élményalapú foglalkozásokon keresztül szólította meg a gyerekeket a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara, országszerte népszerű volt az Itthonról Otthonra program.

Évtizedek óta foglalkozik tyúkokkal a Zala megyei Gorza család. Bemutatjuk milyen nehézségek akadnak az értékesítésben és hogy mitől lehet sikeres az egervári tojás.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!