2021. június 12.,
szombat, Villő napja

Sajtóklub: Orbán Viktor egy szabad, bátor ember

Hír TV

2021. május 10., hétfő 21:50

Bencsik András, a Magyar Demokrata főszerkesztője, Gajdics Ottó újságíró és Néző László, a Mediaworks Központi Szerkesztőségének főszerkesztője voltak Bayer Zsolt műsorvezető vendégei a Sajtóklubban.

„A hétvége legnagyobb szenzációja volt – már ahol – Karácsony Gergely az Economistban megjelent nagyinterjúja. (…) Szerintetek miért az Economistba jelentkezik be ez a vizes-nyolcas a magyar miniszterelnök-jelölt jelöltségért?”

„Teljesen nyilvánvaló, hogy az amerikai politikai váltás, amiről ma már tudjuk, hogy egy rendkívül ocsmány, gusztustalan, manipulált dolog volt, ez az új deal megpróbálja kiterjeszteni a befolyását minél több helyen. (…) Magyarország egy olyan ütközőpont, amit eddig nem tudtak bevenni”

-        válaszolta Bencsik András.

„El tudom képzelni, hogy a baloldalon van még ilyen múltból visszamaradt érzés, hogy ha egy nagy, neves nyugati lap mond valamit, akkor annak nagyobb a súlya”

-        jegyezte meg Gajdics Ottó.

„(…) Pont ez a probléma itt az Economisttal meg a nyugatiakkal, hogy hogy is van a Hamletben? Minő veszély, hogy az ember szabad. Orbán Viktor egy szabad, bátor ember és ezt meg kell semmisíteni és megkezdődött Karácsony felépítése”

-        mondta Néző László.

Hír TV