2021. 09. 20. Hétfő Friderika napja
Jelenleg a TV-ben:

Hírek

Következik:

Napi aktuális 23:05

Sajtóklub

Sajtóklub: Gödi összecsapásból tihanyi kirakattalálkozó

A DK és a Momentum gödi összecsapásáról és annak következményeiről is beszélgetett Bencsik András, Néző László, Gajdics Ottó és Bayer Zsolt műsorvezető.

Gyurcsány Ferenc az MSZP után minden bizonnyal a Momentummal is le akar számolni. A Momentumnak nem tetszik az ötlet, hogy Gyurcsányné legyen a baloldal közös miniszterelnök-jelöltje – olvasta fel a Kiszelly Zoltán politológus által a Magyar Nemzetben megfogalmazott gondolatokat felvezetésül Bayer Zsolt.

A Momentum inkább Cseh Katalint szeretné hasonló szerepben látni, amit a DK ugyanakkor kinevetett. Ezt követően alakult ki egy gödi konfliktus, mely nem sokkal később országos szintűvé vált.

Bencsik András, a Magyar Demokrata főszerkesztője már semmilyen logikus döntést nem vár a baloldaltól, ahol szerinte minden és mindennek az ellenkezője is lehetséges.

„Egy picit engedjétek meg, hogy sajnáljam az ellenzéket, mert nagyon nehéz helyzetben vannak szegények. Most gondoljatok bele, hogy tíz év kormányzás után még mindig 51-52 százalék a Fidesz népszerűsége, a miniszterelnöké még nagyobb.”

- jegyezte meg Néző László, a Mediaworks Központi Szerkesztőségének főszerkesztője.

Gyurcsány Ferenc és Fekete-Győr András, Tihany közeli „kirakattalálkozójáról” is megemlékeztek a műsor résztvevői, elgondolkodva azon, hogy ez egyfajta „álvigyorgás” a média felé vagy valódi béke, melyről ne lehet tudni, hogy meddig tarthat.

„Az utolsó percekig fog menni a háború, tehát az utolsó percig próbálnak osztozkodni, hogy a majdani, reménybeli koncból, ki, mekkorába nyúlhat bele.”

- állapította meg Bencsik András, a Magyar Demokrata főszerkesztője.

Gajdics Ottó, a Szabad Föld és a Karc FM főszerkesztője rámutatott, hogy arra is figyelni kell, hogy a baloldal részéről mi az, ami előttünk zajló színjáték és mi az, ami az általuk egymással vívott küzdelem része, amely a háttérben zajlik.

„Vannak konfliktusok, de nincs itt semmi gond elvtársak. Menjünk tovább, nincs itt semmi látnivaló.”

- mondta Néző László, a Mediaworks Központi Szerkesztőségének főszerkesztője a baloldal hozzáállását illetően.

Teljes adás:

Kapcsolódó anyagok:

Felfüggesztette DK-s párttagságát Göd három önkormányzati képviselője

Hlavács: Lehet, hogy a DK szeretné bedarálni a Momentumot

Plusz-mínusz: Gyurcsány megpróbál területet foglalni

Gyurcsány: A gödi helyzet okoz némi zavart

Fekete-Győr András: A DK a hunyó Gödön

 

Hír TV

További epizódok

Sajtóklub: Nehéz lehet az ellenzéknek, amikor a tényekkel kell hadat vívnia

Elkezdődött a parlament őszi ülésszaka; Az ellenzék szerint Orbán hekkelte meg az előválasztást; Hazugság, hogy a kormány elüldözte Budapestről a CEU-t. A Sajtóklubban Bencsik András, Gajdics Ottó, Néző László és Bayer Zsolt. 2021. szeptember 20.

Schmidt Mária: Kudarcos 16 évet tudhat maga mögött Angela Merkel

Minden értéknek, minden összekapcsoló erőnek, ami közösségekbe rendezné az európai népeket és országokat, a Nyugat ellentmond - erről beszélt a Bayer show-ban Schmidt Mária. 2021. szeptember 19.

Sajtóklub: Az amerikai birodalom a végóráit éli

Bencsik András, Gajdics Ottó és Néző László voltak Bayer Zsolt műsorvezető vendégei a Sajtóklubban. 2021. szeptember 13.

Legfrisebb híreink

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Plusz-mínusz - ajánló

Fent és lent! Politikai vitaműsor a hét legfelkavaróbb történéseiről. Plusz-mínusz 17 óra 30 perctől a Hír Televízió műsorán.

Sajtóklub - ajánló

Egyedi hangvételű elemzés újságírókkal. Hétfő esténként 21.05-től a Hír TV műsorán.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!