2024. 04. 26. Péntek Ervin napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Túlélve Bolíviát 03:00

Sajtóklub

Sajtóklub: Gödi összecsapásból tihanyi kirakattalálkozó

A DK és a Momentum gödi összecsapásáról és annak következményeiről is beszélgetett Bencsik András, Néző László, Gajdics Ottó és Bayer Zsolt műsorvezető.

  • Sajtóklub: Gödi összecsapásból tihanyi kirakattalálkozó

Gyurcsány Ferenc az MSZP után minden bizonnyal a Momentummal is le akar számolni. A Momentumnak nem tetszik az ötlet, hogy Gyurcsányné legyen a baloldal közös miniszterelnök-jelöltje – olvasta fel a Kiszelly Zoltán politológus által a Magyar Nemzetben megfogalmazott gondolatokat felvezetésül Bayer Zsolt.

A Momentum inkább Cseh Katalint szeretné hasonló szerepben látni, amit a DK ugyanakkor kinevetett. Ezt követően alakult ki egy gödi konfliktus, mely nem sokkal később országos szintűvé vált.

Bencsik András, a Magyar Demokrata főszerkesztője már semmilyen logikus döntést nem vár a baloldaltól, ahol szerinte minden és mindennek az ellenkezője is lehetséges.

„Egy picit engedjétek meg, hogy sajnáljam az ellenzéket, mert nagyon nehéz helyzetben vannak szegények. Most gondoljatok bele, hogy tíz év kormányzás után még mindig 51-52 százalék a Fidesz népszerűsége, a miniszterelnöké még nagyobb.”

- jegyezte meg Néző László, a Mediaworks Központi Szerkesztőségének főszerkesztője.

Gyurcsány Ferenc és Fekete-Győr András, Tihany közeli „kirakattalálkozójáról” is megemlékeztek a műsor résztvevői, elgondolkodva azon, hogy ez egyfajta „álvigyorgás” a média felé vagy valódi béke, melyről ne lehet tudni, hogy meddig tarthat.

„Az utolsó percekig fog menni a háború, tehát az utolsó percig próbálnak osztozkodni, hogy a majdani, reménybeli koncból, ki, mekkorába nyúlhat bele.”

- állapította meg Bencsik András, a Magyar Demokrata főszerkesztője.

Gajdics Ottó, a Szabad Föld és a Karc FM főszerkesztője rámutatott, hogy arra is figyelni kell, hogy a baloldal részéről mi az, ami előttünk zajló színjáték és mi az, ami az általuk egymással vívott küzdelem része, amely a háttérben zajlik.

„Vannak konfliktusok, de nincs itt semmi gond elvtársak. Menjünk tovább, nincs itt semmi látnivaló.”

- mondta Néző László, a Mediaworks Központi Szerkesztőségének főszerkesztője a baloldal hozzáállását illetően.

Teljes adás:

Kapcsolódó anyagok:

Felfüggesztette DK-s párttagságát Göd három önkormányzati képviselője

Hlavács: Lehet, hogy a DK szeretné bedarálni a Momentumot

Plusz-mínusz: Gyurcsány megpróbál területet foglalni

Gyurcsány: A gödi helyzet okoz némi zavart

Fekete-Győr András: A DK a hunyó Gödön

 

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Sajtóklub - Brüsszel szült egy szörnyszülöttet + videó

Sajtóklub - Brüsszel szült egy szörnyszülöttet + videó

Az Európai Parlament a héten elfogadta az új migrációs csomagot. A paktum tartalmazza a migránsok elosztására vonatkozó szabályozást, amely szerint ha valaki nem hajlandó befogadni őket, akkor bevándorlónként 8 millió forintot kell büntetésként fizetni. A hírről a Sajtóklub vendégei is véleményt mondtak.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!