2024. 05. 03. Péntek Tímea, Irma napja
Jelenleg a TV-ben:

Globál

Következik:

Napi aktuális 05:00

Sajtóklub

Sajtóklub: A gyurcsányistáknak a vérükben van a kommunista gyakorlat + videó

Kedvezményes áron kínált jegyeket a Katona József Színház a Demokratikus Koalíció tagjanak - robbant ki a közéleti botrány a hét első napjaiban. A megkülönböztetés a Sajtóklub vendégeiben a '80-as éveket idézte fel, meghökkentő történetek kerülnek elő a műsor vasárnapi adásában....

  • Sajtóklub: A gyurcsányistáknak a vérükben van a kommunista gyakorlat + videó

A közelmúltban robbant a botrány, miszerint a fővárosi üzemeltetésű Katona József Színházban kedvezményesen vehet jegyet az, aki a Gyurcsány Ferenc vezette Demokratikus Koalíciónak a tagja. Az ügy miatt a főváros fegyelmi eljárást indított.

A Kádár-rendszerben az volt a módi, hogy akinek volt MSZMP tagkönyve, azzal kisebb-nagyobb előnyökhöz lehetett jutni (...) majd jött a rendszerváltás és úgy gondoltuk, ez odalett, de nem... - emlékeztetett Bayer Zsolt. 

Bencsik Gábor úgy fogalmazott, trükkök százai vannak arra, hogy egymást helyzetbe hozzák, de - tette hozzá - ez egy nagyon kínos ügy. 

A színházigazgatónak le kellene mondania

- jegyezte meg. 

Gajdics Ottó arra mutatott rá, Niedermüller Péter, a VII. kerület DK-s polgármestere arról panaszkodott, hogy szegény DK-soknak nincs pénzük színházjegyet venni, így

érhető, hogy a színház vezetése segíti őket, hogy hozzájussanak a napi betevő gyűlölködéshez. 

Néző László egy olyan történetet idézett fel gyermekkorából, amikor a Kazinczy szép kiejtés versenyt természetesen a párttitkár raccsoló fia nyerte, mert - mutatott rá - nekik ez jár. 

Most visszaömlik a régi szar, ahogy azt Marx is megírta, nekik ez jár

- közölte a Magyar Nemzet főszerkesztője. 

További témáink: 

  • „Az első hó leesett, a budapesti közlekedés elesett”
  • Amíg Karácsony Gergely szelfizik, addig az utasok tolják az elakadt trolit
  • Beállt a Momentum Karácsony mögé
  • A választási törvények módosításáról tárgyalt a parlament
  • Véget ért a tűzszünet: újraindultak a harcok a Gázai övezetben

Teljes adás: 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Sajtóklub - Brüsszel szült egy szörnyszülöttet + videó

Sajtóklub - Brüsszel szült egy szörnyszülöttet + videó

Az Európai Parlament a héten elfogadta az új migrációs csomagot. A paktum tartalmazza a migránsok elosztására vonatkozó szabályozást, amely szerint ha valaki nem hajlandó befogadni őket, akkor bevándorlónként 8 millió forintot kell büntetésként fizetni. A hírről a Sajtóklub vendégei is véleményt mondtak.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!