2024. 03. 29. Péntek Auguszta napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Riasztás

Riasztás: Hatékonyan működik a józsefvárosi akciócsoport

Kis létszámmal ugyan, de hatékonyan működik a józsefvárosi akciócsoport, feltételesen sem lehet majd szabadlábra bocsátani a nagyecsedi, 20 éves, fegyházbüntetésre ítélt férfit, és az Ügyészség életfogytig tartó szabadságvesztést javasol, a vádlott tagad a soroksári futónő meggyilkolásának ügyében. Ezekkel a témákkal foglalkozik ma a Hír TV bűnügyi magazinja.

  • Riasztás: Hatékonyan működik a józsefvárosi akciócsoport

Földön a díler, csattan a bilincs - egyre hatékonyabban működik a Józsefvárosban létrehozott drogellenes akciócsoport. A Riasztás stábja hónapokon keresztül kísérhette el a csapatot bevetésekre, akciókra. Szem- és fültanúi lehettünk drogdílerek, körözött bűnözők felkutatásának, előállításának, esetenként földre vitelének. Tartsanak velünk, nézzék meg önök is, hogyan dolgoznak a józsefvárosi akciócsoport tagjai!

Nem jogerősen 20 éves fegyházban letöltendő büntetésre ítélte a bíróság azt a férfit, aki egy cipőfűzővel megfojtotta élettársát. Z.S. börtönbüntetését töltötte, édesapja betegsége okán azonban rövid eltávozásra hazalátogathatott. Az ajándékba kapott szabadidőt azonban nemcsak édesapja meglátogatására használta fel, hanem valami egészen másra is. Állítása szerint tettét felindultságból követte el, az áldozat apjának azonban erről teljesen más a véleménye.

Nem tett vallomást az előkészítő bírósági ülésen a soroksári futónő meggyilkolásával megvádolt férfi. A hat éve történt brutális gyilkosság ügyében most állt bíróság elé az ügy vádlottja, pedig alig egy hónappal Kardosné Gyurik Krisztina értelmetlen halála után börtönbe került, de öt év telt el, mire, egy telefonkészüléknek köszönhetően összekapcsolták személyét a Soroksáron történtekkel. A vád szerint a genetikai vizsgálatok a férfi bűnösségét bizonyítják, a védelem szerint azonban nem egyértelmű az eset.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Tömegverekedés késsel és pezsgősüveggel Kecskemét főterén

Tömegverekedés késsel és pezsgősüveggel Kecskemét főterén

A Kecskeméti Járási Ügyészség minősített garázdaság bűntette miatt vádat emelt egy tömegverekedés tizenkét résztvevője ellen, akik 2021. szeptember 26-án hajnalban, Kecskemét főterén két társaságba tömörülve kölcsönösen ütötték és rúgták egymást. A verekedés során kés és pezsgősüveg is előkerült.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!