2024. 04. 23. Kedd Béla napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Radar 17:30

Riasztás

Riasztás: Enyhítésért fellebbez a pásztói csecsemőgyilkos

A Hír TV Riasztás című műsorából a nézők megtudhatták Gyárfás Tamás perének legújabb fejleményeit, de a megrázó pásztói csecsemőgyilkosság elkövetőjének döbbenetes kéréséről is szó esett.

  • Riasztás: Enyhítésért fellebbez a pásztói csecsemőgyilkos

Szinte az egész országot sokkolta a pásztói csecsemőgyilkosság ügye 2018 elején. Az akkor 34 éves elkövető megölte, majd feldarabolta újszülött csecsemőjét. Tettéért 13 év fegyházbüntetés kapott, ő azonban most úgy döntött, enyhítésért fellebbez. 

A műsorban felidézték, hogy az anya eltitkolta terhességét, gyermekét, akinek az egyik pásztói híd alatt adott életet. Az újszülött egészséges volt, de mivel továbbra is titokban akarta a történteket tartani, ezért saját kezével oltotta ki annak életét, és az apró testet feldarabolta.

A nőt nemrégiben 13 év fegyházbüntetésre ítélték. A vádlott ezt követően három nap gondolkodási időt kért, majd az ügyvédje tudta nélkül nyújtott be fellebbezést, és kért enyhítést.

Bántó hangok

Újabb fordulat a felbújtással vádolt Gyárfás Tamás ügyében. Portik Tamás szerint ugyanis rendőrök és egykori mentora, Drobilich Gábor megbízását teljesítette akkor, amikor megpróbálta belekeverni Gyárfást a Fenyő-gyilkosságba.

Túlkapás

Brutálisan bántalmazott két biztonsági őr egy lopással gyanúsított férfit egy pécsi drogériában. Mindkét vagyonőrt elbocsátották állásából, ugyanakkor az is kiderült, hogy a megvert férfit korábban többször is rajtakapták lopáson az üzletben. 

Különös szilveszter

Ha szilveszter, akkor bulizni kell! Így gondolta egy ötfős társaság is Dunavarsányban 2019 utolsó napján. Pénzük azonban nem igazán volt, de úgy döntöttek, mindenképpen megszerzik rá, akár gyilkosság árán is.

Teljes adás:

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Tömegverekedés késsel és pezsgősüveggel Kecskemét főterén

Tömegverekedés késsel és pezsgősüveggel Kecskemét főterén

A Kecskeméti Járási Ügyészség minősített garázdaság bűntette miatt vádat emelt egy tömegverekedés tizenkét résztvevője ellen, akik 2021. szeptember 26-án hajnalban, Kecskemét főterén két társaságba tömörülve kölcsönösen ütötték és rúgták egymást. A verekedés során kés és pezsgősüveg is előkerült.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!