2021. 11. 27. Szombat Virgil napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

StartStop 12:30

Riasztás

Riasztás: Enyhítésért fellebbez a pásztói csecsemőgyilkos

A Hír TV Riasztás című műsorából a nézők megtudhatták Gyárfás Tamás perének legújabb fejleményeit, de a megrázó pásztói csecsemőgyilkosság elkövetőjének döbbenetes kéréséről is szó esett.

Szinte az egész országot sokkolta a pásztói csecsemőgyilkosság ügye 2018 elején. Az akkor 34 éves elkövető megölte, majd feldarabolta újszülött csecsemőjét. Tettéért 13 év fegyházbüntetés kapott, ő azonban most úgy döntött, enyhítésért fellebbez. 

A műsorban felidézték, hogy az anya eltitkolta terhességét, gyermekét, akinek az egyik pásztói híd alatt adott életet. Az újszülött egészséges volt, de mivel továbbra is titokban akarta a történteket tartani, ezért saját kezével oltotta ki annak életét, és az apró testet feldarabolta.

A nőt nemrégiben 13 év fegyházbüntetésre ítélték. A vádlott ezt követően három nap gondolkodási időt kért, majd az ügyvédje tudta nélkül nyújtott be fellebbezést, és kért enyhítést.

Bántó hangok

Újabb fordulat a felbújtással vádolt Gyárfás Tamás ügyében. Portik Tamás szerint ugyanis rendőrök és egykori mentora, Drobilich Gábor megbízását teljesítette akkor, amikor megpróbálta belekeverni Gyárfást a Fenyő-gyilkosságba.

Túlkapás

Brutálisan bántalmazott két biztonsági őr egy lopással gyanúsított férfit egy pécsi drogériában. Mindkét vagyonőrt elbocsátották állásából, ugyanakkor az is kiderült, hogy a megvert férfit korábban többször is rajtakapták lopáson az üzletben. 

Különös szilveszter

Ha szilveszter, akkor bulizni kell! Így gondolta egy ötfős társaság is Dunavarsányban 2019 utolsó napján. Pénzük azonban nem igazán volt, de úgy döntöttek, mindenképpen megszerzik rá, akár gyilkosság árán is.

Teljes adás:

Hír TV

További epizódok

Riasztás: 12 nyomozó 

Unokázós csalás – a módszer szinte közismert, mégis időről-időre akad, aki áldozatául esik a csalóknak. 2021. június 29.

Riasztás: Az ötödik gyermek

Egyelőre tisztázatlan, mi vezette arra a négy gyermekes családanyát, hogy a titokban kihordott ötödik gyermekét meggyilkolja. 2021. június 22.

Riasztás: 48 késszúrás

Mintegy félszáz késszúrás következtében vesztette életét egy idős mogyoródi nő. Többek között erről is szó volt a Riasztás legfrissebb adásában. 2021. június 15.

Legfrisebb híreink

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!