2024. 05. 22. Szerda Júlia, Rita napja
Jelenleg a TV-ben:

Napindító

Következik:

Napindító 09:30

Riasztás

Riasztás: Célkeresztben a magyar fejvadászok

Prisztás-gyilkosság, Cinóber megölése, Fenyő-gyilkosság. Néhány a kilencvenes évek maffia bűncselekményei közül. Most azonban ezekben az ügyekben akár fordulóponthoz is érhetünk. Sajtóhírek szerint vádemelés várható a Fenyő-gyilkosság ügyében, valamint elkezdődött a perújítási eljárás a Prisztás-ügyben. A Hír TV Riasztás című műsorának stábja Lakatos Andrással, közismertebb nevén Kisbandival készített interjút.

  • Riasztás: Célkeresztben a magyar fejvadászok

Kisbandi volt Portik Tamás egykori bizalmasa és üzleti tanácsadója is. Az alvilág bankárának gúnyolt Lakatos András azt állítja, minden maffialeszámolás mögött Portik Tamás áll.

A Riasztásban szó volt egy igazán különleges csapatról a Nemzeti Nyomozó Iroda szervezetén belül. A Célkörözési Egység kilenc főből áll és a legveszélyesebb bűnözők felkutatásával foglalkozik. Ők kapcsolták le pl. a vajdasági bérgyilkost, Dér Csabát is. 

Újabb komoly drogfogás Siófokon. A rendőrök egy külön erre a célra kialakított kisbuszban találtak nagyjából 100 millió forint értékű heroint. Az öt fős banda rendszeresen csempészett kábítószert Magyarországra. Az anyag eladását egy 68 éves nyugdíjas férfi irányította. Ennek is utánajárt a Riasztás stábja. 

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Tömegverekedés késsel és pezsgősüveggel Kecskemét főterén

Tömegverekedés késsel és pezsgősüveggel Kecskemét főterén

A Kecskeméti Járási Ügyészség minősített garázdaság bűntette miatt vádat emelt egy tömegverekedés tizenkét résztvevője ellen, akik 2021. szeptember 26-án hajnalban, Kecskemét főterén két társaságba tömörülve kölcsönösen ütötték és rúgták egymást. A verekedés során kés és pezsgősüveg is előkerült.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!