2021. július 23.,
péntek, Lenke napja

Riasztás: Célkeresztben a magyar fejvadászok

2019. április 9., kedd 19:57

Prisztás-gyilkosság, Cinóber megölése, Fenyő-gyilkosság. Néhány a kilencvenes évek maffia bűncselekményei közül. Most azonban ezekben az ügyekben akár fordulóponthoz is érhetünk. Sajtóhírek szerint vádemelés várható a Fenyő-gyilkosság ügyében, valamint elkezdődött a perújítási eljárás a Prisztás-ügyben. A Hír TV Riasztás című műsorának stábja Lakatos Andrással, közismertebb nevén Kisbandival készített interjút.

Kisbandi volt Portik Tamás egykori bizalmasa és üzleti tanácsadója is. Az alvilág bankárának gúnyolt Lakatos András azt állítja, minden maffialeszámolás mögött Portik Tamás áll.

A Riasztásban szó volt egy igazán különleges csapatról a Nemzeti Nyomozó Iroda szervezetén belül. A Célkörözési Egység kilenc főből áll és a legveszélyesebb bűnözők felkutatásával foglalkozik. Ők kapcsolták le pl. a vajdasági bérgyilkost, Dér Csabát is. 

Újabb komoly drogfogás Siófokon. A rendőrök egy külön erre a célra kialakított kisbuszban találtak nagyjából 100 millió forint értékű heroint. Az öt fős banda rendszeresen csempészett kábítószert Magyarországra. Az anyag eladását egy 68 éves nyugdíjas férfi irányította. Ennek is utánajárt a Riasztás stábja. 

Hír TV