2020. szeptember 22.,
kedd, Móric napja

Riasztás: A tragikus érettségi buli

2020. július 7., kedd 20:05

Széttört álmok:

A 17 éves Ricsi álma az volt, hogy egyszer a Fradiban focizhasson és édesapja a lelátón szurkoljon neki. Ez azonban már biztosan nem válhat valóra egy tragédiával végződő érettségi bulin történtek miatt. A Riasztásnak Nagy László, az áldozat édesapja beszélt fiáról, a tragikus esetről és üzent a fiataloknak is. 

Védtelenül:

Egy 26 évvel ezelőtti gyilkossági ügy első tárgyalását tartották volna meg néhány nappal ezelőtt a Fővárosi Törvényszéken. Az ülést azonban fel kellett függeszteni, miután kiderült, a vádlottnak nincs hivatalos védője. A koszovói albán férfi és a Bárándy-iroda kötött létrejött megállapodás ugyanis megszűnt. A vádlott most azt fontolgatja, feljelentést tesz a jogi cég ellen. 

Börtönben az állatkínzó:

Letöltendő börtönbüntetést kapott az a férfi, aki olyan súlyosan bántalmazta a saját kutyáját, hogy annak életét csak egy műtéttel tudták megmenteni. Csak idén majd másfél száz állatkínzásos esetet regisztráltak a hatóságok, de ez az első, ahol az elkövetőt letöltendő szabadságvesztésre ítélték. 

Tetthely:

Helyszíni tárgyalást tartottak a borsodnádasdi gyilkosság ügyében. Az áldozat egy fiatal lány volt. Holttestét egy vízgyűjtő aknában találták meg, ahová barátja dobta be. Az elkövetőt az első fokon eljáró bíróság négy év börtönbüntetésre ítélte, mivel a testület szerint csak azt lehetett bebizonyítani, hogy bedobta a lányt az aknába, de azt nem, hogy ő ölte meg. 

Teljes adás:

HírTV