2024. 05. 10. Péntek Ármin, Pálma napja
Jelenleg a TV-ben:

Komment

Következik:

Napindító 07:30

Radar

Radar - Luciano Spalletti méltatta a magyar labdarúgó-válogatottat + videó

Szoboszlai Dominikot kiváló futballistának tartja és elismerően beszélt a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitányáról, Marco Rossiról is. Luciano Spalletti, az Európa-bajnoki címvédő olasz nemzeti tizenegy szövetségi kapitánya Rómában adott exkluzív interjút a Hír Televízió stábjának.

  • Radar - Luciano Spalletti méltatta a magyar labdarúgó-válogatottat + videó

A Napoli Luciano Spalletti vezetésével 33 év után újra olasz bajnok lett. Az edző azóta már a négyszeres világbajnok Squadra Azzurra, vagyis a nemzeti válogatott szövetségi kapitánya és a címvédővel kijutott a jövő évi németországi Európa-bajnokságra. Korábban nyert két olasz kupát a Romával és volt orosz bajnok a Zenit Szentpétervár együttesével. Az Olaszországban és a világban nagy tiszteletnek örvendő szakember a Hír Televíziónak Rómában elismerően nyilatkozott honfitársáról, a magyar válogatott szövetségi kapitányáról, Marco Rossiról és az általa vezetett gárdáról.

„Figyelemmel kísérem Marco Rossi munkáját és a külföldön dolgozó olaszoknak van egy előnyük az itthoniakkal szemben. Mintha eggyel több sebességi fokozattal rendelkeznének. Pontosan azért, mert sikerült beilleszkedniük egy másik közegbe. Megvan bennük az a tulajdonság, hogy képesek alkalmazkodni az olyan helyzetekhez, amikkel az Olaszországban dolgozó kollégáik nem találkoznak"

- mondta el stábunknak.

Az olaszok szövetségi kapitánya beszélt a magyar válogatott csapatkapitányáról, a Liverpool középpályásáról, Szoboszlai Domikról is, akit egy itáliai klubcsapatban is el tudna képzelni.

Teljes interjú: 

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!